МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ GOOGLE ADS

Връзка с кампаниите Ви, докато сте в движение

Мобилното приложение Google Ads Ви помага да следите кампаниите си в реално време, да преглеждате препоръки и да предприемате бързи действия за подобряване на ефективността.

Изтеглете мобилното приложение Google Ads

Как функционира мобилното приложение Google Ads

Мобилното приложение Google Ads Ви помага да проследявате ефективността на кампаниите си и да правите бързи подобрения, докато сте в движение, без значение къде Ви отвежда бизнесът Ви.

Следете ефективността в движение

Можете да преглеждате ефективността за профили, кампании, рекламни групи, реклами и ключови думи, за да преценявате дали е необходимо да предприемате действия.

Предприемане на действия за подобряване на профила Ви

Извършвайте бързи промени по кампаниите, бюджетите, ключовите думи и т.н. дори когато не сте пред компютъра си. Освен това можете да създавате и редактирате реклами.

Приоритизиране на най-ефективните препоръки

Можете да използвате рейтинг за оптимизиране, за да преглеждате препоръки със силно въздействие за подобряване на ефективността и за да ги прилагате бързо и лесно.

Подобрете практическата си работа с Google Ads

Можете да получавате известия в реално време – като седмичната обобщена информация за ефективността или откази заодобрение на реклами. Ако имате нужда от поддръжка, можете също да се свържете с експерт директно от приложението.

Преглед на действителни резултати от практиката

Тези компании използват мобилното приложение Google Ads за подобряване на ефективността и ефикасността си.

Извличане на максимални ползи от профила Ви с мобилното приложение Google Ads

Изтеглете мобилното приложение Google Ads

Имате ли допълнителни въпроси?