Всичките Ви профили в Google Ads на едно място.

Следете и управлявайте всичките си профили в програмата от едно табло за управление. Спестете време с управление и отчитане на кампании от няколко профила, контрол на достъпа и консолидирано таксуване.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА
scroll icon
„Благодарение на новия изглед за кампании в профила ни на мениджър вече можем да управляваме и оптимизираме кампаниите си от един изглед.“
Джереми Легранд (Jeremy Legrand), ръководител „SEM“, Kaymu

НАЧИН НА РАБОТА

Осъществявайте бърз достъп до профилите си.

clock icon

Спестете време с едни и същи данни за вход.

С профила на мениджър (по-рано: Моят клиентски център или МКЦ) можете да свържете всички управлявани от Вас профили в Google Ads и да осъществявате достъп до тях с едни и същи данни за вход. Няма нужда да питате за парола, за да свържете профил – просто поискайте разрешение.

visibility icon

Вижте всичките си профили наведнъж.

Управлявайте индивидуални профили и кампании или ги преглеждайте всички наведнъж. Използвайте етикети в профила, за да организирате профили, създавате автоматизирани правила и настройвате сигнали и известия по имейл. Можете също да предприемете действие, като актуализирате бързо дневните бюджети и активирате или поставяте на пауза кампаниите си в различни профили.

access icon

Предоставяйте достъп и контрол.

Профилите на мениджър са създадени с оглед на организационните нужди. Създавайте вложени профили на подмениджър, за да споделяте достъп с други мениджъри, предоставяте нов достъп и контролирате нивото на достъп в случай на промяна на нечия длъжност.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Създавайте задълбочени отчети

Вижте какво дава резултати и коригирайте онова, което не работи.

checkboard icon

Следете ефективността и споделяйте отчети.

Сравнявайте лесно ефективността във всички профили и изготвяйте отчети за всичко, от ефективността на ключовите думи до отчитането на величини. Можете дори да коригирате настройките си за автоматично генериране и редовно изпращане на отчетите по имейл.

graphline icon

Настройте проследяване на реализациите към профил в МКЦ.

Проследявайте реализациите в няколко профила в Google Ads с помощта на един кодов фрагмент за проследяване на реализациите. Това Ви позволява да създавате по-опростени и ефективни отчети, да проследявате ключовите думи, да сведете погрешните отчитания до минимум и да ускорите уебсайта си.

Консолидирайте таксуването си

Улеснете таксуването.

thanks icon

Направете таксуването по-рационализирано.

Консолидираното таксуване е лесен начин за агенции, дистрибутори и големи рекламодатели да съчетават фактурите за няколко профила в една месечна фактура. Ако таксувате клиентите си за показване на реклами, ще Ви предоставяме месечен отчет за разходите, показващ активността по всеки профил в Google Ads.

graphbar box icon

Бъдете осведомени за бюджетите.

Получавайте бюджетни актуализации за всичките си управлявани профили и проследявайте лесно кой профил е таксуван с помощта на таблото за управление на профила на мениджър. В раздела „Бюджет“ се показва съответната информация за плащане, която Ви помага да следите разходите за всички управлявани от Вас профили.

Започнете.

Настройте профили на мениджър и рационализирайте всичките си кампании.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА