Профили на мениджър в Google Ads

Управлявайте всичките си профили в Google Ads от едно място

Познати по-рано като Моят клиентски център (МКЦ), профилите на мениджър могат да Ви помогнат да управлявате няколко профила. С едни данни за вход и табло за управление този мениджър на онлайн рекламиране може да Ви спести време посредством отчитане, контрол на достъпа и консолидирано таксуване.

Създайте профил на мениджър

Начин на работа на профилa на мениджър в Google Ads

Свържете няколко профила в Google Ads, за да можете да осъществявате достъп до тях и да ги управлявате онлайн с едни и същи данни за вход.

Управлявайте кампании в различни профили

Лесно актуализирайте различни профили, включително променяйте дневните бюджети и поставяйте кампании на пауза. Използвайте етикети, за да организирате профилите, да създавате автоматизирани правила и да настройвате сигнали и известия по имейл.

Предоставяйте достъп и контрол

Споделяйте достъп с други мениджъри, предоставяйте нов достъп и контролирайте нивото на достъп в случай на промяна на нечия длъжност.

Наблюдение на ефективността

Лесно сравнявайте ефективността и проследявайте реализациите в различните профили. Също така генерирайте и споделяйте автоматизирани отчети за всичко – от ефективността на ключовите думи до отчитането на величини.

Консолидирайте таксуването си

Комбинирайте фактури за няколко профила в една месечна фактура. Получавайте актуализации за бюджета и проследявайте лесно кой профил е таксуван с помощта на таблото за управление на профила на мениджър.

Управлявайте всичките си профили в Google Ads от едно място

Имате още въпроси?