Инструмент за планиране на ключови думи

Изберете правилните ключови думи

Подходящите ключови думи могат да осигурят показването на рекламата Ви пред подходящите клиенти. Инструментът за планиране на ключови думи на Google Ads е готов да Ви помогне.

Към инструмента за планиране на ключови думи

Начин на работа на инструмента за планиране на ключови думи

Получавайте помощ за анализа на ключовите думи и избора на правилните термини.

Откривайте нови ключови думи

Търсете думи или фрази, свързани с продуктите или услугите Ви. Инструментът за анализ на ключовите думи ще Ви помогне да намерите най-подходящите за бизнеса Ви ключови думи.

Анализирайте ключови думи

Инструментът ни за анализ на ключовите думи Ви предоставя статистика за честотата, с която се търсят определени ключови думи, и за промяната на тези търсения във времето. Това може да Ви помогне да прецизирате списъка си с ключови думи, така че да включва само действително желаните.

Получавайте прогнози за оферти

Инструментът за планиране на ключови думи ще Ви покаже приблизителни предложения за оферти за всяка ключова дума, за да можете да определите рекламния си бюджет.

Създайте плана си

След като намерите ключовите думи, които Ви харесват, можете да ги добавите към рекламния си план. Запазете плана си за бъдещи справки или го споделете с бизнес екипа си. Когато сте готови, можете да финализирате и стартирате кампанията си.

Намерете подходящите ключови думи за бизнеса си

Имате още въпроси?