Достигайте до подходящите клиенти с
правилните ключови думи.

Получете идеи за ключови думи, с чиято помощ да изградите кампаниите си с инструмента за планиране на ключови думи в Google Ads.

Започнете да използвате инструмента за планиране на ключови думи

Click to Scroll Down
„Добре информирани сме за тенденциите в ключовите думи, за да прецизираме кампаниите в мрежата за търсене и да се подсигурим, че съдържанието остава уместно.“
Брад Байтър (Brad Beiter), вицепрезидент „Съдържание за ефективен маркетинг“, Performics

НАЧИН НА РАБОТА

Открийте нови ключови думи.

Започнете с търсене на думи или фрази, свързани с продуктите или услугите Ви. Инструментът за планиране на ключови думи се стреми да намери най-подходящите за бизнеса Ви ключови думи, които след това можете да решите да добавите към плана си.

Сравнявайте тенденциите в ключовите думи.

Получете предложени прогнози за оферти. Вижте колко често се извършва търсене с ключовите думи и как обемът им на търсене се променя с течение на времето. По този начин можете да стесните списъка си с ключови думи и да зададете бюджета си за ключовите думи, които наистина искате.

Създайте и споделяйте плана си.

Когато имате план, който Ви харесва, можете да го запазите в профила си или да го споделяте с други хора. След това можете да създадете рекламни групи и зададете оферти за всяка ключова дума, преди да пуснете кампанията си.

Започнете да избирате по-добри ключови думи.

Създайте план, за да видите как можете да получите по-добри ключови думи на най-добрата възможна цена.

ЗАПОЧНЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ИНСТРУМЕНТА ЗА ПЛАНИРАНЕ НА КЛЮЧОВИ ДУМИ