Рекламирайте в Google.

Нека клиентите Ви виждат в момента, в който търсят с Google, това, което предлагате. И плащайте само когато кликнат, за да посетят уебсайта Ви или Ви се обадят.

ЗАПОЧНЕТЕ СЕГА

ремонт на велосипеди

Ремонт на скоростни велосипеди – Ремонтирайте велосипеда си сега

Реклама example-business.com

Ремонти още същия ден за спукани гуми, проблеми със спирачките и още.

scroll icon

Предимства

Защо Google Ads?

Привличайте повече клиенти.

Независимо дали искате да доведете нови посетители на уебсайта си, да увеличите продажбите онлайн, да накарате телефоните да зазвънят, или да убедите клиентите да се връщат за още, Google Ads може да Ви помогне.

Достигайте до подходящите хора в точния момент.

Хората намират с Google бизнеса Ви точно когато търсят това, което предлагате.

Рекламирайте локално или глобално.

Насочвайте рекламите си към клиенти в определени държави, региони или градове или в определен радиус от Вашия бизнес или магазин.

Научете повече за ползите

Цени

Плащате само при резултати.

Няма посещение – няма такса.

Регистрирането в Google Ads е безплатно. Плащате само когато някой кликне върху рекламата Ви, за да посети уебсайта Ви, или Ви се обади. С други думи – когато рекламирането Ви е ефективно.

Бюджетът зависи изцяло от Вас.

Сами определяте бюджета си, така че разходите Ви зависят от това, което искате да постигнете с рекламата си. Някои собственици на бизнес харчат десетки хиляди долари на месец, а други са склонни да инвестират по няколкостотин.

Научете повече за цените

Първи стъпки

Регистрирайте се днес.

Трябва само да си създадете профил, да зададете бюджета си, да съставите първата си реклама и да решите къде искате да се показва. Винаги можете да я настроите прецизно след това.