ΕΦΑΡΜΟΓΗ GOOGLE ADS ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Παραμείνετε ενημερωμένοι για τις καμπάνιες σας εν κινήσει

Χάρη στην εφαρμογή Google Ads για κινητά, μπορείτε να παρακολουθείτε τις καμπάνιες σας σε πραγματικό χρόνο, να εξετάζετε προτάσεις υψηλού αντικτύπου και να προβαίνετε σε γρήγορες ενέργειες που βελτιώνουν την απόδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Ads για κινητά

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή Google Ads για κινητά

Χάρη στην εφαρμογή Google Ads για κινητά, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση των καμπανιών και να πραγματοποιείτε γρήγορες βελτιώσεις εν κινήσει, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε λόγω της δουλειάς σας.

Παρακολουθήστε την απόδοση εν κινήσει

Παρακολουθήστε την απόδοση λογαριασμών, καμπανιών, ομάδων διαφημίσεων, διαφημίσεων και λέξεων-κλειδιών, για να δείτε αν χρειάζεται να προβείτε σε ενέργειες.

Προβείτε σε ενέργειες για τη βελτίωση του λογαριασμού σας

Πραγματοποιήστε γρήγορα αλλαγές σε καμπάνιες, προϋπολογισμούς, λέξεις-κλειδιά και άλλα πολλά, όταν είστε μακριά από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε διαφημίσεις.

Δώστε προτεραιότητα στις προτάσεις με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο

Χρησιμοποιήστε τον δείκτη βελτιστοποίησης, ώστε να εξετάζετε προτάσεις υψηλού αντικτύπου για τη βελτίωση της απόδοσης, και εφαρμόστε τις προτάσεις αυτές γρήγορα και εύκολα.

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο Google Ads

Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, όπως για την εβδομαδιαία σύνοψη απόδοσης ή για απορρίψεις διαφημίσεων. Αν χρειάζεστε υποστήριξη, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό, απευθείας από την εφαρμογή.

Δείτε αποτελέσματα στην πράξη

Οι παρακάτω εταιρείες χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google Ads για κινητά, προκειμένου να βελτιώνουν την απόδοση και την αποδοτικότητα των καμπανιών τους.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον λογαριασμό σας, με την εφαρμογή Google Ads για κινητά

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Ads για κινητά

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;

Μεταβείτε στο Κέντρο βοήθειας