Λογαριασμοί υπευθύνου Google Ads

Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στο Google Ads από ένα κεντρικό σημείο

Οι λογαριασμοί υπευθύνου, οι οποίοι παλαιότερα ήταν γνωστοί ως My Client Center (MCC), σας βοηθούν στη διαχείριση πολλών λογαριασμών. Με μία μόνο σύνδεση και έναν πίνακα ελέγχου, αυτό το διαδικτυακό εργαλείο διαχείρισης διαφημίσεων μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο στις αναφορές, τον έλεγχο πρόσβασης και τη συγκεντρωτική χρέωση.

Δημιουργία λογαριασμού υπευθύνου

Πώς λειτουργούν οι λογαριασμοί υπευθύνου Google Ads

Συνδέστε πολλούς λογαριασμούς Google Ads, ώστε με μία μόνο σύνδεση να έχετε πρόσβαση σε αυτούς και να τους διαχειρίζεστε στο διαδίκτυο.

Διαχειριστείτε καμπάνιες μεταξύ λογαριασμών

Ενημερώστε εύκολα πολλούς λογαριασμούς, π.χ. αλλάξτε ημερήσιους προϋπολογισμούς και θέστε καμπάνιες σε παύση. Χρησιμοποιήστε ετικέτες για την οργάνωση λογαριασμών, δημιουργήστε αυτοματοποιημένους κανόνες, καθορίστε ειδοποιήσεις και λάβετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παραχωρήστε πρόσβαση και έλεγχο

Μοιραστείτε την πρόσβαση με άλλους υπευθύνους, παραχωρήστε νέα πρόσβαση και ελέγξτε το επίπεδο πρόσβασης σε περίπτωση αλλαγής του ρόλου κάποιου χρήστη.

Παρακολουθήστε την απόδοση

Συγκρίνετε εύκολα την απόδοση και παρακολουθήστε μετατροπές μεταξύ λογαριασμών. Επιπλέον, δημιουργήστε και μοιραστείτε αυτόματες αναφορές για οτιδήποτε, από την απόδοση λέξεων-κλειδιών μέχρι τις αναφορές ιδιοτήτων.

Λάβετε μια συγκεντρωτική χρέωση

Συνδυάστε τιμολόγια για αρκετούς λογαριασμούς σε ένα μόνο μηνιαίο τιμολόγιο. Δείτε ενημερώσεις προϋπολογισμών και παρακολουθήστε εύκολα ποιοι λογαριασμοί χρεώνονται, μέσω του πίνακα ελέγχου του λογαριασμού υπευθύνου.

Διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στο Google Ads από ένα κεντρικό σημείο

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;