Όλοι οι λογαριασμοί σας Google Ads σε ένα σημείο.

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε όλους τους λογαριασμούς σας στο Google Ads από έναν μόνο πίνακα ελέγχου. Εξοικονομήστε χρόνο με διαχείριση και αναφορές καμπανιών σε όλους τους λογαριασμούς, έλεγχο πρόσβασης και συγκεντρωτική χρέωση.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ
scroll icon
"Χάρη στη νέα δυνατότητα προβολής καμπανιών στο λογαριασμό διαχειριστή μας, μπορούμε πλέον να διαχειριζόμαστε και να βελτιστοποιούμε όλες τις καμπάνιες μας από μία μόνο προβολή"
Jeremy Legrand, Επικεφαλής SEM, Kaymu

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Αποκτήστε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας άμεσα.

clock icon

Εξοικονομήστε χρόνο με μία μόνο σύνδεση.

Με το λογαριασμό διαχειριστή (πρώην My Client Center ή MCC), μπορείτε να συνδέετε όλους τους λογαριασμούς Google Ads που διαχειρίζεστε και να έχετε πρόσβαση σε αυτούς με μία μόνο σύνδεση. Δε χρειάζεται να ζητήσετε κωδικό πρόσβασης, για να συνδέσετε έναν λογαριασμό, απλώς ζητήστε τη σχετική άδεια.

visibility icon

Δείτε όλους τους λογαριασμούς σας ταυτόχρονα.

Διαχειριστείτε μεμονωμένους λογαριασμούς και καμπάνιες ή προβάλετε τα πάντα ταυτόχρονα. Χρησιμοποιήστε ετικέτες λογαριασμών, για να οργανώνετε λογαριασμούς, να δημιουργείτε αυτοματοποιημένους κανόνες και να ορίζετε απλές ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να αναλάβετε γρήγορα δράση, ενημερώνοντας τους ημερήσιους προϋπολογισμούς και ενεργοποιώντας ή θέτοντας σε παύση τις καμπάνιες σας σε όλους τους λογαριασμούς.

access icon

Παραχωρήστε πρόσβαση και έλεγχο.

Οι λογαριασμοί υπευθύνου δημιουργήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες μεγαλύτερων οργανισμών. Δημιουργήστε ένθετους λογαριασμούς δευτερευόντων διαχειριστών για να μοιράζεστε την πρόσβαση με άλλους διαχειριστές, να παραχωρείτε πρόσβαση σε νέα άτομα και να ελέγχετε το επίπεδο πρόσβασης σε περίπτωση αλλαγής του ρόλου κάποιου ατόμου.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήστε αναφορές με πολλές και χρήσιμες πληροφορίες

Δείτε τι είναι αποτελεσματικό. Διορθώστε ό,τι δεν είναι.

checkboard icon

Παρακολουθήστε την απόδοση και μοιραστείτε αναφορές.

Συγκρίνετε εύκολα την απόδοση σε όλους τους λογαριασμούς και εκτελέστε αναφορές για οτιδήποτε, από την απόδοση των λέξεων-κλειδιών έως τις αναφορές ιδιοτήτων. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας, ώστε να δημιουργούνται και να αποστέλλονται αυτόματα αναφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τακτική βάση.

graphline icon

Ρυθμίστε την παρακολούθηση μετατροπής μεταξύ λογαριασμών.

Παρακολουθήστε μετατροπές σε πολλούς λογαριασμούς του Google Ads χρησιμοποιώντας ένα μόνο απόσπασμα κώδικα μετατροπής. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργείτε απλούστερες αναφορές με μεγαλύτερο αντίκτυπο, να παρακολουθείτε λέξεις-κλειδιά, να ελαχιστοποιείτε τις εσφαλμένες μετρήσεις και να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας.

Ενοποιήστε τις χρεώσεις σας

Κάντε τις χρεώσεις παιχνιδάκι.

thanks icon

Απλοποιήστε τις χρεώσεις.

Η συγκεντρωτική χρέωση είναι ένας απλός τρόπος για διαφημιστικές εταιρείες, μεταπωλητές και μεγάλους διαφημιζόμενους η οποία επιτρέπει τον συνδυασμό τιμολογίων αρκετών λογαριασμών σε ένα μηνιαίο τιμολόγιο. Αν διαβιβάζετε το κόστος προβολής διαφημίσεων στους πελάτες σας, θα σας παρέχουμε μια μηνιαία αναφορά κόστους στην οποία απεικονίζεται η δραστηριότητα κάθε λογαριασμού στο Google Ads.

graphbar box icon

Παρακολουθήστε τους προϋπολογισμούς.

Δείτε ενημερώσεις προϋπολογισμών για όλους τους διαχειριζόμενους λογαριασμούς σας και παρακολουθήστε εύκολα ποιοι λογαριασμοί χρεώνονται μέσω του πίνακα ελέγχου λογαριασμού διαχειριστή. Η καρτέλα "Προϋπολογισμός" προβάλλει συναφή στοιχεία χρέωσης, για να παρακολουθείτε τις δαπάνες για όλους τους διαχειριζόμενους λογαριασμούς.

Ξεκινήστε.

Ρυθμίστε λογαριασμούς υπευθύνου και οργανώστε όλες τις καμπάνιες σας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ