Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών

Επιλέξτε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά

Οι κατάλληλες λέξεις-κλειδιά μπορούν να εμφανίσουν τη διαφήμισή σας στους κατάλληλους πελάτες και το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών του Google Ads είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Μετάβαση στο Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών

Πώς λειτουργεί το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών

Λάβετε βοήθεια σχετικά με την έρευνα λέξεων-κλειδιών και την επιλογή των κατάλληλων όρων.

Ανακαλύψτε νέες λέξεις-κλειδιά

Αναζητήστε λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά που είναι πιο συναφείς με την επιχείρησή σας.

Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Το εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών σάς παρέχει πληροφορίες σχετικά με το πόσο συχνά πραγματοποιείται έρευνα για συγκεκριμένες λέξεις και πώς αυτές οι αναζητήσεις έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τη λίστα λέξεων-κλειδιών σε αυτές που πραγματικά θέλετε.

Λάβετε εκτιμήσεις προσφοράς

Το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών θα σας παρέχει προτεινόμενες εκτιμήσεις προσφοράς για κάθε λέξη-κλειδί, ώστε να μπορείτε να καθορίζετε τον διαφημιστικό προϋπολογισμό σας.

Δημιουργήστε το σχέδιό σας

Αφού βρείτε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε, μπορείτε να τις προσθέσετε στο διαφημιστικό σχέδιό σας. Αποθηκεύστε το σχέδιό σας για μελλοντική αναφορά ή μοιραστείτε το με την ομάδα της επιχείρησής σας. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να οριστικοποιήσετε και να προβάλετε την καμπάνια σας.

Βρείτε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά για την επιχείρησή σας

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις;