Προσεγγίστε τους κατάλληλους πελάτες με
τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

Βρείτε ιδέες για λέξεις-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις καμπάνιες σας, με το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών του Google Ads.

Αρχίστε να χρησιμοποιείτε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών

Click to Scroll Down
"Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε αποτελεσματικά τις τάσεις των λέξεων-κλειδιών, να τελειοποιούμε τις καμπάνιες αναζήτησης και να εξασφαλίζουμε τη διατήρηση της συνάφειας του περιεχομένου."
Brad Beiter, αντιπρόεδρος τμήματος Περιεχομένου Απόδοσης, Performics

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Ανακαλύψτε νέες λέξεις-κλειδιά.

Ξεκινήστε αναζητώντας λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών προσπαθεί να εντοπίσει τις λέξεις-κλειδιά που είναι πιο συναφείς με την επιχείρησή σας, τις οποίες μπορείτε, στη συνέχεια, να επιλέξετε να προσθέσετε στο σχέδιό σας.

Συγκρίνετε τάσεις λέξεων-κλειδιών.

Λάβετε προτεινόμενες εκτιμήσεις προσφοράς και δείτε πόσο συχνά γίνεται αναζήτηση για τις λέξεις-κλειδιά και πώς αλλάζει ο όγκος αναζητήσεων με την πάροδο του χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να περιορίσετε τη λίστα λέξεων-κλειδιών και να ορίσετε τον προϋπολογισμό σας για τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε πραγματικά.

Δημιουργήστε και μοιραστείτε το σχέδιό σας.

Όταν έχετε ένα σχέδιο που σας αρέσει, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας ή να το μοιραστείτε με άλλα άτομα. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες διαφημίσεων και να ορίσετε προσφορές για κάθε λέξη-κλειδί, προτού ενεργοποιήσετε την καμπάνια σας.

Αρχίστε να επιλέγετε καλύτερες λέξεις-κλειδιά.

Δημιουργήστε ένα σχέδιο για να δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε καταλληλότερες λέξεις-κλειδιά στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΛΕΞΕΩΝ-ΚΛΕΙΔΙΩΝ