Καμπάνιες βίντεο

Ζωντανέψτε την ιστορία σας με βίντεο

Προσεγγίστε πιθανούς πελάτες όταν παρακολουθούν ή αναζητούν βίντεο στο YouTube, πληρώνοντας μόνο όταν εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Ξεκινήστε τώρα

Ξεκινήστε με 3 βήματα

Δημιουργήστε τη διαφήμιση βίντεο

Ανεβάστε το βίντεό σας στο YouTube. Θα σας δώσουμε συμβουλές για την κατάλληλη διάρκεια του βίντεο με βάση τους στόχους σας.

Επιλέξτε το κοινό σας

Καθορίστε ποιος θα βλέπει το βίντεό σας, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια όπως η τοποθεσία, η ηλικία, τα ενδιαφέροντα και άλλα.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ τον προϋπολογισμό σας

Αποφασίστε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό και ένα μηνιαίο ανώτατο όριο. Ποτέ δεν θα πληρώσετε περισσότερα από το μηνιαίο σας όριο.

Προσελκύστε το κοινό σας με τις διαφημίσεις βίντεο

Παροτρύνετε τους χρήστες να προβούν σε ενέργειες

Με τις διαφημίσεις βίντεο, μπορείτε να ορίσετε τις ενέργειες που θέλετε να κάνουν οι χρήστες, όπως για παράδειγμα:

  • Να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας, έτσι ώστε να δουν τα προϊόντα σας και να γνωρίσουν την επωνυμία σας
  • Να παρακολουθήσουν περισσότερα βίντεο στο κανάλι σας στο YouTube, έτσι ώστε να μπορέσετε να διευρύνετε την προσέγγιση χρηστών και να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας

Προσεγγίστε το κοινό σας

Επιλέξτε ποιος θέλετε να βλέπει τις διαφημίσεις βίντεο που προβάλλετε, με βάση κριτήρια όπως η τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα και άλλα. Το βίντεό σας θα εμφανίζεται πριν από σχετικά βίντεο ή δίπλα σε αυτά ή στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με τις διαφημίσεις βίντεο μπορεί να δημιουργηθεί μια διμερής επικοινωνία με δυνητικούς πελάτες.

Πληρώνετε μόνον όταν οι χρήστες βλέπουν τη διαφήμισή σας

Η ευέλικτη τιμολόγηση που προσφέρουμε λειτουργεί αποδοτικά με σχεδόν οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος επιλέξει να παρακολουθήσει τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, δει ολόκληρη τη διαφήμιση ή προβεί σε κάποια ενέργεια αφοσίωσης στη διαφήμισή σας, όπως για παράδειγμα κάνει κλικ σε μια επικάλυψη παρότρυνσης για δράση, σε μια κάρτα ή σε ένα συνοδευτικό banner.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο

Συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Google Ads με το κανάλι σας στο YouTube, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετα στατιστικά στοιχεία απόδοσης. Επίσης, το εργαλείο Analytics του YouTube θα σας βοηθήσει να καταλαβαίνετε ποιοι παρακολουθούν τις διαφημίσεις σας και πώς αλληλεπιδρούν με αυτές.

Δείτε τι μπορούν να κάνουν οι διαφημίσεις βίντεο για την επιχείρησή σας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;