Καμπάνιες εφαρμογής

Βρείτε τους χρήστες που θα αγαπήσουν την εφαρμογή σας

Με τις Καμπάνιες εφαρμογής, μπορείτε να προωθήσετε την εφαρμογή σας iOS ή Android στην Αναζήτηση Google, στο YouTube, στο Google Play και αλλού. Η τεχνολογία μας θα βελτιστοποιήσει τις διαφημίσεις της εφαρμογής σας, ώστε να προσεγγίζουν το κοινό που ενδιαφέρεται περισσότερο για εφαρμογές όπως η δική σας.

Ξεκινήστε τώρα

Ξεκινήστε με 3 βήματα

Δημιουργήστε τη διαφήμιση της εφαρμογής σας

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας από τις πληροφορίες της εφαρμογής σας. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες και βίντεο.

Επιλέξτε τον προϋπολογισμό σας

Ορίστε τον δικό σας στόχο κόστους ανά εγκατάσταση (tCPI) και τον μέγιστο ημερήσιο προϋπολογισμό και προσαρμόστε τους ανά πάσα στιγμή.

Πείτε μας τους στόχους σας

Αποφασίστε ποια ενέργεια θέλετε να πραγματοποιούν οι χρήστες και θα εμφανίζουμε τη διαφήμισή σας στους κατάλληλους χρήστες.

Προωθήστε την εφαρμογή σας στη Google από μία μόνο καμπάνια

Πείτε μας τον στόχο σας

Θα εμφανίζουμε τη διαφήμιση της εφαρμογής σας στους χρήστες που είναι πιο πιθανό να πραγματοποιήσουν την ενέργεια που έχει αξία για την επιχείρησή σας, πραγματοποιώντας βελτιστοποίηση για εγκαταστάσεις ή αφοσίωση. Αποφασίστε αν θέλετε οι χρήστες:

  • Απλώς να εγκαταστήσουν την εφαρμογή σας, χωρίς να απαιτείται περαιτέρω ενέργεια
  • Ή να πραγματοποιούν μια ενέργεια εντός εφαρμογής, για παράδειγμα παραγγελία κάποιου προϊόντος ή ολοκλήρωση του επιπέδου 2

Δημιουργήστε και δείτε σε προεπισκόπηση τη διαφήμιση της εφαρμογής σας

Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες της εφαρμογής σας από το Play Store ή το App Store, συν τέσσερις γραμμές κειμένου που θα καταχωρίσετε εσείς. Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τη διαφήμισή σας με εικόνες ή βίντεο.

Αυξήστε την επιτυχία σας

Η Έξυπνη υποβολή προσφορών μπορεί να σας βοηθήσει να προβλέψετε και να βελτιώσετε την απόδοση της καμπάνιας σας.

Εξασφαλίστε μεγαλύτερη αξία από τις διαφημίσεις της εφαρμογής σας με το Google

Χρησιμοποιούμε μηχανική εκμάθηση, για να εναλλάσσουμε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόζουμε τις προσφορές αυτόματα, προκειμένου οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται στους κατάλληλους χρήστες στην τιμή που εξυπηρετεί περισσότερο την επιχείρησή σας. Θα είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε τις διαφημίσεις, τις προσφορές και τον προϋπολογισμό σας, όταν θα έχουμε αρκετά δεδομένα (περίπου 100 μετατροπές).
Πείτε μου περισσότερα

Δημιουργία Καμπάνιας εφαρμογής

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις Καμπάνιες εφαρμογής;