Διαφημιστείτε στη Google

Οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που προσφέρετε. Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσουν.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

επισκευή ποδηλάτου

Γρήγορη επισκευή ποδηλάτου - Φτιάξτε το ποδήλατό σας σήμερα

Διαφήμιση example-business.com

Αυθημερόν επισκευή σκασμένων λάστιχων, προβληματικών φρένων και πολλά άλλα.

scroll icon

Οφέλη

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Google Ads;

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες.

Το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Προσεγγίστε τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή.

Οι χρήστες ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας στην Google ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο.

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές ή πόλεις ή σε μια καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη

Τιμολόγηση

Πληρώνετε μόνο για τα αποτελέσματα.

Χωρίς επίσκεψη, δεν υπάρχει χρέωση.

Η εγγραφή στο Google Ads είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

Ξεκινήστε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό.

Εσείς ορίζετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε το κόστος σας να εξαρτάται από το τι προσπαθείτε να επιτύχετε με τις διαφημίσεις σας. Ορισμένες επιχειρήσεις ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα, ενώ άλλες προτιμούν να επενδύσουν μερικά εκατοντάδες ευρώ.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την τιμολόγηση

Ξεκινώντας

Εγγραφείτε σήμερα.

Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό, ορίστε τον προϋπολογισμό σας, δημιουργήστε την πρώτη διαφήμιση και αποφασίστε πού θέλετε να εμφανίζεται. Μπορείτε πάντα να την τροποποιήσετε αργότερα.