Google Ads mobilalkalmazás

Tartsa kézben kampányait

A Google Ads mobilalkalmazása segít abban, hogy valós időben kövesse  kampányait, áttekinthesse a javaslatokat, és gyorsan tudja javítani a kampány teljesítményét.

A Google Ads mobilalkalmazás letöltése

Hogy működik a Google Ads mobilalkalmazás?

A Google Ads mobilalkalmazás segít nyomon követni a kampányteljesítményt, és lehetővé teszi, hogy gyors javításokat végezzen, akár  útközben is – bármerre is vigyék Önt üzleti ügyei.

Kövesse kampánya teljesítményét útközben

Megtekintheti a fiókok, kampányok, hirdetéscsoportok, hirdetések és kulcsszavak teljesítményét, így láthatja, hogy van-e teendője.

Tegyen lépéseket fiókja fejlesztésére

Akkor is egy pillanat alatt módosíthatja a kampányokat, a költségkereteket, a kulcsszavakat és minden mást, ha éppen nincs a számítógépénél. Létrehozhat új hirdetéseket vagy szerkesztheti a meglévőket..

Priorizálja a leghatékonyabb javaslatokat

Az optimalizálási pontszámra támaszkodva áttekintheti a hatásosnak ígérkező teljesítménynövelő javaslatokat, majd könnyen és gyorsan alkalmazhatja is ezeket.

Fokozza a Google Ads-élményét

Kérjen valósidejű értesítéseket  teljesítményének heti összegzéséről vagy a hirdetések elutasításáról. Ha segítségre van szüksége, felveheti a kapcsolatot egy szakértővel közvetlenül az alkalmazásból.

Tekintse meg a valós eredményeket

Ezek a cégek a Google Ads mobilalkalmazás használatával fokozzák teljesítményüket és hatékonyságukat.

Hozza ki a legtöbbet a fiókjából a Google Ads mobilalkalmazással

A Google Ads mobilalkalmazás letöltése

További kérdései vannak?

Találja meg a válaszokat a Súgóban