Az összes Google Ads-fiók egy helyen.

Egyetlen irányítópultról figyelheti és kezelheti az összes Google Ads-fiókját. A több fiókra kiterjedő kampánykezeléssel és jelentéskészítéssel, a hozzáférés-vezérléssel, valamint az egyesített számlázással időt takaríthat meg.

KEZDÉS MOST
scroll icon
„A kezelői fiók új Kampányok nézetének köszönhetően az összes kampányt egyetlen nézetből tudjuk kezelni és optimalizálni.”
Jeremy Legrand, a Kaymu keresőmarketing részlegének vezetője

ÍGY MŰKÖDIK

Azonnal elérheti a fiókokat.

clock icon

Csak egyszer kell bejelentkeznie, így időt takaríthat meg.

A kezelői fiókkal (korábbi nevén Ügyfélközponttal vagy MCC-vel) az összes Ön által kezelt Google Ads-fiókot összekapcsolhatja, az összekapcsolás után pedig egyetlen bejelentkezéssel férhet hozzájuk. A fiókok összekapcsolásához többé nem kell jelszó. Az összekapcsoláshoz csupán engedélyre van szükség.

visibility icon

Az összes fiókot egyszerre tekintheti meg.

Lehetősége van az egyes fiókokat és kampányokat külön is kezelni, illetve megtekintheti az összeset egyszerre is. A fiókokat fiókcímkékkel rendszerezheti, automatizálási szabályokat hozhat létre, valamint értesítéseket és értesítő e-maileket is beállíthat. Arra is van lehetősége, hogy gyorsan módosítsa a napi költségkeretet, illetve aktiválja vagy szüneteltesse a különböző fiókokhoz tartozó kampányokat.

access icon

Hozzáférési és vezérlési engedélyeket oszthat ki.

A kezelői fiókokat a nagyobb szervezetek igényeit figyelembe véve alakítottuk ki. A fiókon belül létrehozhat kezelőhelyettes fiókokat, amelyek segítségével megoszthatja a hozzáférést más kezelőkkel, új hozzáférési engedélyeket oszthat ki, valamint módosíthatja a hozzáférési szintet, amikor valaki más munkakörbe kerül.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Informatív jelentések készítése

Találja meg a stratégiája erős és gyenge pontjait.

checkboard icon

Figyelheti a teljesítményt, valamint megoszthatja a jelentéseket.

Könnyedén összehasonlíthatja több fiók teljesítményét, és a kulcsszavak hatékonyságától a dimenziókig gyakorlatilag bármiről készíthet jelentést. A szolgáltatást úgy is beállíthatja, hogy rendszeres időközönként automatikusan készítsen jelentéseket, majd elküldje őket e-mailben.

graphline icon

Több fiókra kiterjedően is beállíthatja a konverziókövetést.

A konverziókat egyetlen konverziós kódrészlet használatával több Google Ads-fiókra kiterjedően is nyomon követheti. Így egyszerűbb és hatékonyabb jelentéseket készíthet, nyomon követheti a kulcsszavakat, pontosíthatja a konverziók számlálását, valamint a webhelyet is gyorsabbá teheti.

A számlázás egyesítése

Pofonegyszerű számlázás.

thanks icon

Egyszerűbbé teheti a számlázási folyamatot.

Az egyesített számlázással az ügynökségek, a viszonteladók és a nagyobb hirdetők több fiók számláit egyetlen havi számlán egyesíthetik. Ha Ön a hirdetésmegjelenítési költségeket továbbszámlázza ügyfeleinek, biztosítunk egy havi költségkimutatást, amely az egyes Google Ads-fiókokhoz tartozó tevékenységeket tartalmazza.

graphbar box icon

Figyelemmel követheti a költségkeretet.

A kezelői fiók irányítópultján láthatja a kezelt fiókokhoz tartozó költségkeret frissítéseit, valamint könnyedén nyomon követheti, hogy melyik fiókhoz tartoznak a számlák. A „Költségkeret” lapon releváns számlázási információkat láthat, amelyekkel könnyebben nyomon követheti a kezelt fiókokkal kapcsolatos ráfordításokat.

Vágjon bele.

Állítson be kezelői fiókokat, és egyszerűsítse a kampányok kezelését.

KEZDÉS MOST