Google Ads-kezelői fiókok

Kezelje minden Google Ads-fiókját egy helyen

A korábban Ügyfélközpontként (MCC) ismert kezelői fiókok segítségével egyszerre több fiókot is kezelhet. Ez az online hirdetéskezelő rendszer megkönnyíti a jelentéskészítést, a hozzáférések kezelését és az egyesített számlázást, így időt takaríthat meg.

Kezelői fiók létrehozása

A Google Ads-kezelői fiók működése

Kapcsoljon össze több Google Ads-fiókot, hogy egyetlen bejelentkezéssel online elérhesse és kezelhesse őket.

Több fiók kampányainak kezelése

Könnyedén frissítheti egyszerre több fiók napi költségkeretét, vagy szüneteltetheti több fiók kampányait. A fiókokat címkékkel rendszerezheti, automatizált szabályokat hozhat létre, valamint értesítéseket és értesítő e-maileket is beállíthat.

Hozzáférések jóváhagyása és felügyelete

Megoszthatja a hozzáférést más kezelőkkel, új hozzáférési engedélyeket oszthat ki, valamint módosíthatja a hozzáférési szintet, amikor valaki más munkakörbe kerül.

Teljesítményfigyelés

Egyszerűen összehasonlíthatja a teljesítményeket, és követheti a konverziókat a különböző fiókok között. Továbbá létrehozhat és megoszthat automatikus jelentéseket bármiről a kulcsszóteljesítménytől a dimenziókig.

Számlázás egyesítése

Egyesítse több fiók számláit egyetlen havi számlán. A kezelői fiók irányítópultján láthatja a költségkeret frissítéseit, valamint könnyedén nyomon követheti, hogy mely fiókok számlázása zajlik a kezelői fiókon keresztül.

Kezelje minden Google Ads-fiókját egy helyen

További kérdései vannak?