Ugrás a tartalomhoz

Szeretne új Google Ads-fiókot létrehozni?

Új Google Ads-fiók létrehozására készül. Ugyanazon a fiókon belül több kampányt is létrehozhat anélkül, hogy új fiókot kellene létrehozni.

A mesterséges intelligencián alapuló hirdetési megoldásokkal gyorsabban és messzebbre juthat marketingtevékenységével

Dolgozzon együtt a Google mesterséges intelligencián alapuló hirdetési megoldásaival, hogy új ügyfeleket találjon, további teljesítménylehetőségeket szabadítson fel, és felgyorsítsa üzleti növekedését.

Két nő egy laptopot néz
Sokszorozza meg eredményeit
Sokszorozza meg ügyfélkapcsolatait
Sokszorozza meg szakértelmét

Sokszorozza meg eredményeit

Különböző Google ikonok körbe rendezve

Jövedelmező növekedés

Érjen el megbízható ROI-t, és optimalizálja a teljesítményt valós időben. A Google mesterséges intelligenciája segít a konverziók és a költségkeretből kihozható érték növelésében.

Különböző Google ikonok körbe rendezve

Sokszorozza meg ügyfélkapcsolatait

Egy laptop illusztrációja, amelyen a Google Ads logója látható a képernyőn

Találja meg a legértékesebb közönséget

Kombinálja ismereteit a Google fogyasztói statisztikáival, hogy a gyorsan változó trendek mellett mindig a helyzet magaslatán legyen, és ott érje el az ügyfeleket, ahol időt töltenek.

Egy laptop illusztrációja, amelyen a Google Ads logója látható a képernyőn

Sokszorozza meg szakértelmét

Egy nyitott laptopot tartó nő

Állítsa a Google mesterséges intelligenciáját vállalkozása szolgálatába

Az Ön szakértelme fontosabb, mint valaha. Kombinálja üzleti ismereteit, stratégiáját és kreativitását a Google mesterséges intelligenciájával az eredmények maximalizálása érdekében.

Egy nyitott laptopot tartó nő

Fedezze fel a vállalkozását segítő egyéb megoldásokat

A Google Ads megoldásai hozzásegítik, hogy elérje a céljait: a Google teljes rendszerében találhat ügyfeleket a kampányokkal, pontos mérési adatokra támaszkodhat, és hasznos statisztikákhoz juthat a teljesítményéről. Ismerje meg, hogyan állíthat be a rendszeren belüli célokat az Ön marketingcéljának megfelelően.

Mit ad az AI-technológia a marketingszakembereknek…

A világszínvonalú marketingszakemberek saját szavaival.

  • Új értékteremtési és teljesítménylehetőségek

    „Sok szervezet úgy tartja, hogy az automatizálás megtakarításokhoz vezet, de az automatizálás célja az, hogy mintegy kiszabadítsa az embert a robotból, és teret adjon a gondolkodásnak.” – Doug Rozen, a Dentsu Media Americas vezérigazgatója

  • Relevancia és személyre szabás nagy léptékben

    „Az automatizálás lényege a várható konverziós arányokban rejlő erő felszabadítása – ami egyszerűen azt jelenti, hogy az embereket úgy kezeljük, amilyenek valójában: önálló preferenciákkal, ízléssel és vágyakkal rendelkező egyéniségekként.” – Patrick Gilbert, az AdVenture Media ügyvezető igazgatója