Keresési kampányok

Elérhető lehet egyetlen Google-kereséssel

A Google rendszerében minden nap több milliárd keresésre kerül sor, így a keresési hirdetések révén elérheti, hogy a potenciális ügyfelek észrevegyék a márkát, fontolóra vegyék a kínálatot, majd cselekedjenek.

A keresési kampányoknál Ön választja ki a célt – például a webhely forgalmának megnövelését vagy az értékesítések, illetve potenciális ügyfelek növekedését.

A kattintásalapú (PPC) keresési hirdetéseknél pedig csak akkor kell fizetnie, ha a hirdetés eredménnyel jár, például ha valaki a hirdetésre kattintva felkeresi a webhelyet, vagy felhívja a vállalkozást.

Kezdés

Három lépésben hozzáfoghat

Keresési hirdetés létrehozása

Mindössze néhány perc alatt olyan szöveges hirdetést írhat, amely ismerteti kínálatát.

Kiválaszthatja a közönséget

Kapcsolatba léphet a potenciális ügyfelekkel, ha olyan, releváns kulcsszavakat választ, amelyekre az emberek a Google rendszerében rákeresnek.

A költségkeret beállítása

Napi költségkeretet állíthat be, és kattintásonként fizethet. Ily módon soha nem fizet többet a havi maximális összegnél.

A keresési hirdetésekkel a megfelelő közönséget érheti el

Ráveheti a felhasználókat, hogy cselekedjenek

A keresési hirdetések beállításakor kiválaszthatja az elérni kívánt célt, például:

  • Az internetes vagy bolti értékesítések növelése
  • További potenciális ügyfelek szerzése
  • Webhely forgalmának megnövelése

Kiemelheti a vállalkozásra vonatkozó legfontosabb információkat

A hirdetésbővítmények segítségével további adatokat adhat meg, így például a vállalkozás helyét, a webhelyen belül adott oldalakra mutató linkeket, termékvéleményeket és egyebeket.

Kiigazítás a siker érdekében

A Google Ads által kínált rugalmasság jóvoltából a szöveges hirdetésekből több változatot előállíthat, így láthatja, melyiknek a legjobb a teljesítménye.

Nyomon követheti a haladást

Az irányítópulton megtekintheti saját teljesítményét. Ezenkívül jelentéseket, analitikát és folyamatos tippeket is láthat itt, melyek révén a kampányokat még sikeresebbé teheti.

Keresési kampány létrehozása

Kérdései vannak a Google Ads kampánytípusaival kapcsolatban?