Vsi računi Google Ads na enem mestu.

Spremljajte in upravljajte vse svoje račune Google Ads prek ene same nadzorne plošče. Prihranite čas z upravljanjem oglaševalskih akcij in poročanjem za več računov, upravljanjem dostopa in skupinskim obračunavanjem.

ZAČNITE
scroll icon
»Z novim pogledom za oglaševalske akcije v računu upravitelja lahko zdaj upravljamo in optimiziramo vse oglaševalske akcije prek enega samega pogleda.«
Jeremy Legrand, vodja oddelka za SEM pri podjetju Kaymu

Delovanje

V trenutku dostopajte do svojih računov.

clock icon

Prihranite čas z eno samo prijavo.

Z računom upravitelja (prej funkcija »Moj center strank« oz. MCC) lahko povežete vse račune Google Ads, ki jih upravljate, in do njih dostopate z eno samo prijavo. Za povezovanje računa ne potrebujete gesla, temveč zgolj zaprosite za dovoljenje.

visibility icon

Hkrati si oglejte vse svoje račune.

Upravljajte posamezne račune in oglaševalske akcije ali si hkrati oglejte vse. Uporabite oznake računov in z njimi organizirajte račune, ustvarite samodejna pravila ter nastavite opozorila in e-poštna obvestila. Na voljo je hitro ukrepanje: posodabljanje dnevnih proračunov in omogočanje ali zaustavitev prikazovanja oglaševalskih akcij v računih.

access icon

Omogočite in upravljajte dostop.

Pri oblikovanju računov upravitelja smo upoštevali potrebe večjih organizacij. Ustvarite ugnezdene račune podupraviteljev za deljenje dostopa z drugimi upravitelji, omogočanje dostopa novim uporabnikom in upravljanje ravni dostopa v primerih, ko se vloge spremenijo.

VEČ O TEM

Ustvarjanje podrobnih poročil

Oglejte si, kaj deluje. Popravite tisto, kar ne.

checkboard icon

Spremljajte uspešnost in dajte poročila v skupno rabo.

Preprosto primerjate uspešnost v vseh računih in ustvarjate poročila za vse od uspešnosti ključnih besed do različnih razsežnosti. Poleg tega lahko nastavitve prilagodite tako, da se poročila redno samodejno ustvarijo in pošljejo po e-pošti.

graphline icon

Nastavite sledenje konverzijam v več računih.

Sledite konverzijam v več računih Google Ads z enim samim delčkom kode sledenja konverzijam. To omogoča ustvarjanje preprostejših in uporabnejših poročil, sledenje ključnim besedam, zmanjšanje števila napak pri računanju in hitrejše delovanje spletnega mesta.

Prednosti skupinskega obračunavanja

Naj obračunavanje postane preprosto opravilo.

thanks icon

Optimizirajte obračunavanje.

Skupinsko obračunavanje agencijam, prodajnim posrednikom in velikim oglaševalcem zagotavlja preprost način združevanja obračunov za več računov v en mesečni obračun. Če informacije o stroških prikazovanja oglasov posredujete tudi svojim strankam, vam bomo poslali mesečno poročilo o stroških, razčlenjeno glede na posamezne račune Google Ads.

graphbar box icon

Ohranite pregled nad proračuni.

Prejemajte obvestila o posodobitvah proračunov za vse upravljane račune in preprosto sledite, kateremu računu je izdan obračun prek nadzorne plošče računa upravitelja. Na kartici »Proračun« so prikazane ustrezne informacije za obračun, na podlagi katerih boste lažje sledili porabi za vse upravljane račune.

Začnite.

Nastavite račune upravitelja in optimizirajte vse oglaševalske akcije.

ZAČNITE