Računi upravitelja Google Ads

Upravljajte vse račune Google Ads na enem mestu

Računi upravitelja, ki so se prej imenovali Moj center strank (MCC), so vam lahko v pomoč pri upravljanju več računov. Z enim nizom poverilnic in nadzorno ploščo vam ta upravitelj spletnega oglaševanja lahko pomaga prihraniti čas s poročili, upravljanjem dostopa ter skupinskim obračunavanjem.

Ustvarjanje računa upravitelja

Kako delujejo računi upravitelja Google Ads

Povežite več računov Google Ads, da boste lahko do njih dostopali ter jih upravljali v spletu z enimi poverilnicami za prijavo.

Upravljanje oglaševalskih akcij v več računih

Preprosto posodabljajte račune, vključno s spreminjanjem dnevnih proračunov in zaustavljanjem oglaševalskih akcij. Uporabite oznake in z njimi organizirajte račune, ustvarite samodejna pravila ter nastavite opozorila in e-poštna obvestila.

Omogočite dostop in nadzor

Delite dostop z drugimi upravitelji, omogočite dostop novim uporabnikom in upravljajte ravni dostopa v primerih, ko se vloge spremenijo.

Spremljanje uspešnosti

Preprosto primerjajte konverzije med računi in jim sledite. Poleg tega lahko ustvarite samodejna poročila in jih delite z drugimi – od poročil o uspešnosti ključnih besed do poročil o razsežnostih.

Združitev obračunavanja

Združite račune za stroške za več računov v en sam mesečni račun. Prejemajte obvestila o posodobitvah proračunov za vse upravljane račune in preprosto sledite, kateremu računu je izdan obračun prek nadzorne plošče računa upravitelja.

Upravljajte vse račune Google Ads na enem mestu

Imate dodatna vprašanja?