Načrtovalnik ključnih besed

Izberite prave ključne besede

Če izberete prave ključne besede, obstaja večja verjetnost, da bodo oglasi prikazani ustreznim strankam. Pri izbiri si lahko pomagate z načrtovalnikom ključnih besed Google Ads.

Pojdi v načrtovalnik ključnih besed

Kako deluje načrtovalnik ključnih besed

Zagotovite si pomoč pri raziskovanju ključnih besed in izbiranju ustreznih izrazov.

Odkrijte nove ključne besede

Poiščite besede ali besedne zveze, povezane z vašimi izdelki ali storitvami. Naše orodje za raziskovanje ključnih besed vam bo pomagalo poiskati ključne besede, ki so najustreznejše za vaše podjetje.

Raziščite ključne besede

Z našim orodjem za raziskovanje ključnih besed lahko ugotovite, kako pogosto so iskane posamezne besede in kako se spreminja trend iskanj teh besed v nekem obdobju. Na podlagi teh ugotovitev lahko omejite seznam na ključne besede, ki jih dejansko želite.

Pridobite ocene ponudb

Načrtovalnik ključnih besed bo prikazal predlagane ocene ponudb za vsako ključno besedo, tako da boste lahko določili proračun za oglaševanje.

Ustvarite načrt

Ko najdete ključne besede, ki so vam všeč, jih lahko dodate v oglaševalski načrt. Načrt shranite, da si boste lahko z njim pomagali tudi v prihodnje, ali ga delite s kolegi v podjetju. Ko ste pripravljeni, lahko končate ustvarjanje oglaševalske akcije in jo zaženete.

Poiščite ključne besede, primerne za vaše podjetje

Imate dodatna vprašanja?