Na vsebino

Želite ustvariti nov račun Google Ads?

Ustvarili boste nov račun Google Ads. V posameznem računu lahko ustvarite več oglaševalskih akcij, ne da bi morali ustvariti nov račun.

Z rešitvami za oglase, ki uporabljajo umetno inteligenco, ponesite svoje trženjsko sporočilo dlje hitreje

Izkoristite Googlove rešitve za oglase, ki uporabljajo umetno inteligenco, da poiščete nove stranke, odkrijete priložnosti za izboljšanje uspešnosti in pospešite rast poslovanja.

Ženski gledata v prenosnik
Pomnožite rezultate
Pomnožite povezave, ki jih imate s strankami
Pomnožite svoje znanje

Pomnožite rezultate

Različne Googlove ikone, razvrščene v krogu

Dosezite dobičkonosno rast

Zagotovite si zanesljivo donosnost naložbe in optimizirajte uspešnost v realnem času. Googlova umetna inteligenca vam pomaga doseči prirastne konverzije in vrednost na podlagi proračuna.

Različne Googlove ikone, razvrščene v krogu

Pomnožite povezave, ki jih imate s strankami

Ilustracija zaslona prenosnika z logotipom programa Google Ads

Poiščite najdragocenejše ciljne skupine

Združite svoje znanje z Googlovimi vpogledi v vedenje potrošnikov, da boste vedno na tekočem s hitro spreminjajočimi se trendi in da boste lahko dosegli stranke ne glede na to, kje so.

Ilustracija zaslona prenosnika z logotipom programa Google Ads

Pomnožite svoje znanje

Ženska, ki drži odprt prenosnik

Naj tehnologija Googlove umetne inteligence dela za vas

Vaše znanje je danes pomembnejše kot kadar koli prej. Združite svoje poslovno znanje, strategijo in ustvarjalnost z Googlovo umetno inteligenco ter izboljšajte rezultate.

Ženska, ki drži odprt prenosnik

Odkrijte še druge rešitve, ki lahko pomagajo vašemu podjetju

Rešitve programa Google Ads vam lahko pomagajo doseči cilje z oglaševalskimi akcijami, s katerimi boste lažje našli stranke v celotnem Googlu, natančnimi meritvami in vpogledi v uspešnost, na podlagi katerih boste lahko tudi ukrepali. Preberite več o nastavljanju ciljev za izbrani trženjski cilj.

Kaj vse danes tržnikom omogoča tehnologija umetne inteligence …

Z besedami tržnikov svetovnega kova.

  • Odklenite nove priložnosti glede vrednosti in uspešnosti

    »Veliko organizacij meni, da avtomatizacija pripomore k prihrankom, vendar je cilj avtomatizacije ločiti človeka od robota ter ustvariti prostor za razmišljanje.« Doug Rozen – generalni direktor pri podjetju Dentsu Media Americas

  • Omogočite ustreznost in osebno prilagoditev v velikem obsegu

    »Pri avtomatizaciji gre predvsem za izkoriščanje zmogljivosti predvidene stopnje konverzije – to preprosto pomeni, da se ljudi obravnava, kot si zaslužijo: kot posameznike z edinstvenimi željami, okusi in strastmi.« Patrick Gilbert – operativni direktor pri podjetju AdVenture Media