Svi Google Ads računi na jednom mjestu.

Pratite Google Ads račune i upravljajte njima na jednoj nadzornoj ploči. Uštedite vrijeme upravljanjem kampanjom na više računa, kontrolom pristupa i objedinjenom naplatom.

ZAPOČNITE ODMAH
scroll icon
"Zahvaljujući novom prikazu kampanja na računu upravitelja, sada možemo optimizirati sve kampanje s jednog vlasničkog pregleda i upravljati njima."
Jeremy Legrand, direktor SEM-a, Kaymu

NAČIN FUNKCIONIRANJA

Brzo pristupajte svojim računima.

clock icon

Uštedite vrijeme jednom prijavom.

Pomoću računa upravitelja (bivši Centar za klijente ili MCC) možete povezati sve Google Ads račune kojima upravljate i pristupiti im jednom prijavom. Ne trebate tražiti zaporku za povezivanje računa, samo zatražite dopuštenje.

visibility icon

Pregledajte sve račune odjednom.

Upravljajte pojedinačnim računima i kampanjama ili ih pregledavajte odjednom. Upotrebljavajte oznake računa da biste organizirali račune, izrađivali automatska pravila te postavljali upozorenja i obavijesti e-poštom. Možete i brzo poduzeti radnju ažuriranjem dnevnih proračuna i omogućivanjem ili pauziranjem kampanja na svim računima.

access icon

Odobrite pristup i kontrolu.

Računi upravitelja osmišljeni su na temelju većih organizacijskih potreba. Izradite umetnute račune podupravitelja kako biste podijelili pristup s drugim upraviteljima, odobrili novi pristup i upravljali razinom pristupa kad se nečija uloga promijeni.

SAZNAJTE VIŠE

Izradite korisna izvješća

Saznajte što funkcionira. Ispravite ono što ne funkcionira.

checkboard icon

Pratite izvedbu i dijelite izvješća.

Jednostavno usporedite izvedbu na svim računima i pokrenite izvješća za razne kategorije, od izvedbe ključnih riječi do izvješćivanja o mjernim podacima. Čak možete prilagoditi svoje postavke tako da se izvješća redovito automatski izrađuju i šalju e-poštom.

graphline icon

Postavite praćenje konverzija na više računa.

Pratite konverzije na više Google Ads računa pomoću jednog isječka kôda za praćenje konverzija. To će vam omogućiti da izradite jednostavnija i naprednija izvješća, pratite ključne riječi, smanjite mogućnost pogreške u brojenju i ubrzate svoju web-lokaciju.

Objedinite naplatu

Pojednostavnite naplatu.

thanks icon

Učinite naplatu praktičnijom.

Objedinjena naplata omogućuje agencijama, preprodavačima i velikim oglašivačima da fakture za nekoliko računa jednostavno spoje u jednu mjesečnu fakturu. Ako troškove posluživanja oglasa proslijedite klijentima, poslat ćemo vam izvješće o mjesečnim troškovima u kojem je vidljiva aktivnost pojedinih Google Ads računa.

graphbar box icon

Ostanite u tijeku s proračunom.

Primajte ažuriranja o proračunu za sve upravljane račune i jednostavno pratite naplatu na određenom računu putem nadzorne ploče računa upravitelja. Na kartici "Proračun" prikazani su relevantni podaci o naplati koji olakšavaju praćenje potrošnje za sve upravljane račune.

Započnite s upotrebom.

Postavite račune upravitelja i pojednostavnite upravljanje svim kampanjama.

ZAPOČNITE ODMAH