Računi upravitelja Google Adsa

Upravljajte svim svojim Google Ads računima s jednog mjesta

Računi upravitelja, ranije poznati kao računi Centra za klijente (MCC), mogu vam pomoći da upravljate većim brojem računa. Zahvaljujući jednoj prijavi i nadzornoj ploči ovaj upravitelj online oglašavanja omogućuje uštedu vremena pri izvješćivanju, kontroli pristupa i objedinjenoj naplati.

Izradite račun upravitelja

Način funkcioniranja računa upravitelja Google Adsa

Povežite više Google Ads računa kako biste im mogli pristupiti i njima upravljati online jednom prijavom.

Upravljanje kampanjama na više računa

Jednostavno izvršite ažuriranja na različitim računima, uključujući izmjenu dnevnih proračuna i pauziranje kampanja. Koristite oznake da biste organizirali račune, izradili automatska pravila te postavili upozorenja i obavijesti e-poštom.

Odobravanje pristupa i kontrole

Dijelite pristup s drugim upraviteljima, odobrite novi pristup i upravljajte razinom pristupa kad se nečija uloga promijeni.

Praćenje izvedbe

Jednostavno usporedite izvedbu i pratite konverzije na različitim računima. Osim toga, generirajte i dijelite automatska izvješća za razne kategorije, od izvedbe ključnih riječi do izvješćivanja o dimenzijama.

Objedinjavanje naplate

Spojite fakture za više računa u jednu mjesečnu fakturu. Primajte ažuriranja o proračunu i jednostavno pratite naplatu na određenom računu putem nadzorne ploče računa upravitelja.

Upravljajte svim svojim Google Ads računima s jednog mjesta

Imate dodatnih pitanja?