Toate conturile dvs. Google Ads în același loc.

Monitorizați și gestionați toate conturile Google Ads proprii dintr-un singur tablou de bord. Economisiți timp cu ajutorul gestionării campaniilor din toate conturile, al rapoartelor referitoare la acestea, al controlului asupra accesului și al facturării cumulate.

Începeți.
scroll icon
„Mulțumită noii vizualizări pentru campanii din contul de manager, acum putem gestiona și optimiza toate campaniile dintr-o singură vizualizare.”
Jeremy Legrand, directorul departamentului SEM, Kaymu

MODUL DE FUNCȚIONARE

Accesați-vă foarte rapid conturile.

clock icon

Economisiți timp folosind un singur set de date de conectare.

Cu ajutorul contului de manager (cunoscut anterior drept Centrul meu de clienți sau MCC), puteți să conectați toate conturile Google Ads pe care le gestionați și să le accesați printr-un singur set de date de conectare. Nu este nevoie să solicitați o parolă pentru a conecta un cont. Este suficient să cereți permisiunea.

visibility icon

Vedeți simultan toate conturile proprii.

Gestionați conturile și campaniile individuale sau consultați-le pe toate simultan. Folosiți etichetele de cont pentru a organiza conturile, creați reguli automatizate și setați alerte și notificări prin e-mail. În plus, puteți lua măsuri rapid actualizând bugetele zilnice și activând sau întrerupând campaniile din mai multe conturi.

access icon

Acordați acces și control.

Conturile de manager au fost create pentru a organiza structuri mai complexe. Creați conturi de manager secundare imbricate pentru a le permite accesul și altor manageri, pentru a acorda niveluri noi de acces și pentru a controla nivelul de acces dacă rolul unui utilizator se schimbă.

AFLAȚI MAI MULTE

Creați rapoarte detaliate

Aflați care sunt elementele eficiente. Corectați-le pe cele ineficiente.

checkboard icon

Monitorizați performanța și distribuiți rapoartele.

Comparați cu ușurință performanța din mai multe conturi și executați rapoarte pentru toate valorile dorite, de la performanța cuvintelor cheie la parametri. Puteți chiar să vă ajustați setările în așa fel încât rapoartele să fie generate și trimise prin e-mail automat, în mod regulat.

graphline icon

Activați urmărirea conversiilor pe mai multe conturi.

Urmăriți conversiile din mai multe conturi Google Ads folosind un singur fragment de cod de conversie. În acest fel, puteți să creați rapoarte mai simple și mai eficiente, să urmăriți cuvintele cheie, să eliminați erorile de contorizare și să creșteți viteza de încărcare a site-ului.

Cumulați facturile

Simplificați facturarea.

thanks icon

Eficientizați facturarea.

Facturarea cumulată este o modalitate simplă prin care agențiile, distribuitorii și advertiserii cu activități complexe pot combina facturile corespunzătoare mai multor conturi într-o singură factură lunară. Dacă le transmiteți clienților costurile de difuzare a anunțurilor, vă vom oferi un raport al costurilor lunare, care va afișa activitatea fiecărui cont Google Ads.

graphbar box icon

Controlați bugetele.

Fiți la curent cu bugetele tuturor conturilor gestionate și aflați cu ușurință care este contul facturat folosind tabloul de bord al contului de manager. Fila „Buget” afișează informații de facturare relevante, care vă vor ajuta să țineți evidența cheltuielilor din toate conturile gestionate.

Începeți lucrul

Creați conturi de manager și eficientizați-vă toate campaniile.

Începeți.