Atrageți clienți noi cu ajutorul Google.

Afișați-vă anunțurile pentru clienți exact în momentul în care aceștia caută pe Google produsele sau serviciile pe care le oferiți. Plătiți numai atunci când dau clic pentru a accesa site-ul sau vă apelează.

Începeți.

reparații de biciclete

Reparații rapide de biciclete - Reparați-vă acum bicicleta

Anunț example-business.com

Reparații în aceeași zi pentru pene de cauciuc, probleme cu frânele și multe altele.

scroll icon

Avantaje

De ce Google Ads?

Atrageți mai mulți clienți.

Oricare ar fi obiectivul dvs., de la creșterea numărului de vizitatori pe site, a vânzărilor online, a numărului de apeluri telefonice, până la fidelizarea clienților, Google Ads vă poate ajuta.

Atrageți utilizatorii potriviți, la momentul potrivit.

Compania dvs. este găsită de utilizatorii Google exact atunci când aceștia caută produsele sau serviciile pe care le oferiți.

Faceți publicitate pe plan local sau global.

Direcționați-vă anunțurile către clienții din anumite țări, regiuni sau orașe ori către cei aflați pe o anumită rază în jurul companiei sau al magazinului dvs.

Aflați mai multe despre avantaje

Costuri

Plătiți numai pentru rezultate.

Dacă nu primiți nicio vizită, nu aveți nimic de plată.

Înscrierea în programul Google Ads este gratuită. Plătiți numai atunci când un utilizator dă clic pe anunț pentru a accesa site-ul sau când vă apelează. Cu alte cuvinte, atunci când activitățile publicitare dau rezultate.

Începeți cu orice buget.

Dvs. alegeți bugetul, deci costurile vor depinde de obiectivele activităților publicitare. Anumite companii cheltuiesc zeci de mii de dolari pe lună, în timp ce altele se mulțumesc cu o investiție de câteva sute de dolari.

Aflați mai multe despre tarifare

Începeți lucrul

Înregistrați-vă acum.

Creați un cont, stabiliți bugetul, redactați primul anunț și stabiliți unde doriți să apară anunțul. Îl puteți optimiza ulterior.