Puteți fi la doar o căutare Google distanță.

Anunțurile afișate în Rețeaua de căutare apar lângă rezultatele căutării Google atunci când utilizatorii caută produsele și serviciile pe care le oferiți. Veți plăti numai atunci când utilizatorii dau clic pentru a vă accesa site-ul sau vă apelează compania.

Campanii din Rețeaua de căutare

1

Creați anunțul afișat în Rețeaua de căutare.

Puteți crea primul anunț afișat în Rețeaua de căutare în doar câteva minute. Începeți prin a redacta un anunț care să transmită informații despre oferta dvs.

2

Identificați clienții doriți cu ajutorul cuvintelor cheie.

În continuare, alegeți cuvintele cheie pe care le-ar putea introduce clienții potențiali pe Google pentru a vă găsi compania.

3

Stabiliți bugetul pentru anunțurile afișate în Rețeaua de căutare.

Stabiliți un buget zilnic, iar anunțul va fi gata de difuzare.

Cum văd utilizatorii anunțul dvs.

Dacă termenii introduși de utilizatori pe Google corespund cuvintelor dvs. cheie, anunțul va putea apărea deasupra rezultatelor căutării pe computere, tablete și smartphone-uri.
Plătiți numai atunci când utilizatorii dau clic, fie pentru a vă accesa site-ul, fie pentru a apela compania. Întrucât se înregistrează milioane de căutări pe Google în fiecare zi, vă puteți asigura că utilizatorii observă marca dvs., vă evaluează oferta și iau măsuri.

obiecte din lut lucrate manual

Atelierul de ceramică al lui Paul - Obiecte de ceramică lucrate manual

Anunț example-business.com

Vaze, boluri și multe alte obiecte frumoase. Cumpărați din galeria noastră sau online.

Cuantificați, învățați și dezvoltați-vă.

După ce începe difuzarea anunțurilor, puteți să generați rapoarte pentru a afla ce rezultate dau și să faceți ajustări oricând. În plus, puteți crea anunțuri diferite, pentru a afla care dintre acestea dă cele mai bune rezultate.