Despre campaniile universale pentru aplicații

Adresați-vă utilizatorilor care vă vor iubi aplicația.

Cu ajutorul unei campanii universale pentru aplicații, veți putea să vă promovați aplicația iOS sau Android pentru miliarde de utilizatori de pe Google. Învățarea Google automată vă va ajuta să identificați cei mai relevanți utilizatori și să valorificați la maximum bugetul.

Începeți.

Creați anunțul în doar câteva minute.

1

Personalizați anunțul.

Căutați aplicația Android sau iOS pentru a vedea o previzualizare de anunț personalizat preluată din App Store sau din Magazinul Play. Apoi personalizați textul. Puteți, de asemenea, să încărcați imagini și videoclipuri ale aplicației.

2

Stabiliți bugetul.

Decideți cât sunteți dispus să cheltuiți pentru fiecare instalare (cost pe instalare - CPI) și setați bugetul zilnic.

3

Lăsați greul în seama noastră.

Lansați anunțul și întoarceți-vă la treabă. Google îl va afișa automat în Căutarea Google, în Google Play, pe YouTube, pe Gmail și multe altele. Anunțurile, sumele licitate și opțiunile de direcționare sunt îmbunătățite în mod continuu, astfel încât să atrageți instalări de calitate ridicată la suma CPI vizată.

Profitați mai mult de fiecare anunț.

Campaniile universale pentru aplicații se bazează pe învățarea automată pentru a lua decizia cea mai inteligentă la difuzarea fiecărui anunț, analizând în timp real peste 300 de milioane de combinații potențiale de semnale. Cu ajutorul licitării inteligente, puteți să adaptați sumele licitate pentru obiectivele comerciale proprii: costul pe achiziție vizat (tCPA) sau rentabilitatea vizată a cheltuielilor publicitare (tROAS).

Îndepliniți obiectivele de marketing pentru aplicație.

Definiți acțiunile care aduc valoare companiei (de exemplu, finalizarea celui de-al doilea nivel, o primă cursă sau înscrierea pentru o versiune de încercare). Campaniile universale pentru aplicații vă vor afișa anunțul pentru utilizatorii care au șanse să efectueze acțiunile respective.