Tots els vostres comptes de Google Ads en un sol lloc

Superviseu i gestioneu tots els comptes de Google Ads des d'un únic tauler. Estalvieu temps amb la gestió i els informes de campanyes de diversos comptes, el control d'accés i la facturació consolidada.

COMENCEU ARA
scroll icon
"Gràcies a la nova visualització de campanyes del nostre compte de gestor, ara podem gestionar i optimitzar totes les campanyes des d'un sol lloc".
Jeremy Legrand, responsable d'SEM a Kaymu

COM FUNCIONA

Accediu a tots els comptes a l'instant

clock icon

Estalvieu temps amb un únic inici de sessió

Amb el compte de gestor (abans El meu centre de clients o MCC), podeu enllaçar tots els comptes de Google Ads que gestioneu i accedir-hi iniciant la sessió una sola vegada. No necessitareu una contrasenya per enllaçar un compte, només cal que sol·liciteu permís.

visibility icon

Vegeu tots els comptes alhora

Gestioneu els comptes i les campanyes individualment o vegeu-los tots alhora. Utilitzeu les etiquetes de compte per organitzar comptes, crear regles automatitzades i definir alertes i notificacions per correu electrònic. També podeu actualitzar els pressupostos diaris i activar o posar en pausa les campanyes als diversos comptes ràpidament.

access icon

Concediu accés i control

Els comptes de gestor es van crear pensant en les necessitats d'organitzacions grans. Creeu comptes imbricats de subgestors per compartir accés amb altres gestors, concedir accés a usuaris nous i controlar el nivell d'accés en cas que canviï la funció d'algun usuari.

MÉS INFORMACIÓ

Creeu informes rellevants

Consulteu què funciona i corregiu el que no

checkboard icon

Superviseu el rendiment i compartiu informes

Compareu fàcilment el rendiment dels diversos comptes i genereu informes sobre qualsevol cosa, des del rendiment de les paraules clau fins a estadístiques de dimensions. Fins i tot podeu ajustar la configuració per generar i enviar per correu electrònic els informes periòdicament.

graphline icon

Configureu el seguiment de conversions de diversos comptes

Feu el seguiment de conversions de diversos comptes d'Google Ads utilitzant un únic fragment de codi de conversió. Això us permet crear informes més senzills i rellevants, fer un seguiment de les paraules clau, minimitzar els errors de càlcul i augmentar la velocitat del vostre lloc web.

Consolideu la facturació

Factureu sense maldecaps

thanks icon

Optimitzeu la facturació

La facturació consolidada ofereix a agències, distribuïdors i grans anunciants una manera senzilla d'agrupar les factures de diversos comptes en una única factura mensual. Si repercutiu els costos de publicació d'anuncis als vostres clients, us proporcionem un informe dels costos mensuals amb l'activitat de cada compte de Google Ads.

graphbar box icon

Estigueu al corrent dels pressupostos

Rebeu novetats sobre pressupostos de tots els vostres comptes gestionats i feu fàcilment un seguiment de quins es facturen mitjançant el tauler del compte de gestor. A la pestanya "Pressupost" es mostra informació de facturació rellevant que us pot ajudar a fer un seguiment de la inversió de tots els comptes gestionats.

Comenceu ara mateix

Configureu comptes de gestor i optimitzeu les vostres campanyes.

COMENCEU ARA