Comptes de gestor de Google Ads

Gestioneu tots els comptes de Google Ads des d'un sol lloc

Els comptes de gestor, que abans es deien El meu centre de clients (MCC), us poden ajudar a gestionar diversos comptes. Aquest sistema de gestió de publicitat en línia treballa amb un únic inici de sessió i un sol tauler, i us permet estalviar temps amb els informes, el control d'accés i la facturació consolidada.

Creeu un compte de gestor

Com funcionen els comptes de gestor de Google Ads

Enllaceu diversos comptes de Google Ads a fi d'accedir-hi i de gestionar-los en línia amb un inici de sessió únic.

Gestioneu les campanyes de tots els comptes

Feu canvis en diversos comptes fàcilment; per exemple, podeu modificar els pressupostos diaris i posar en pausa les campanyes. Utilitzeu etiquetes per organitzar els comptes, creeu regles automàtiques, definiu alertes i rebeu notificacions per correu electrònic.

Concediu accés i control

Compartiu l'accés amb altres gestors, concediu permisos d'accés nous i controleu el nivell d'accés dels usuaris quan canviï la seva funció.

Superviseu el rendiment

Compareu fàcilment el rendiment i feu un seguiment de les conversions de tots els comptes. A més, podeu generar i compartir informes automàtics de tot tipus sobre qualsevol cosa, des del rendiment de les paraules clau a estadístiques de dimensions.

Consolideu la facturació

Combineu les factures de diversos comptes en una única factura mensual. Rebeu novetats sobre els pressupostos i feu fàcilment el seguiment del compte facturat mitjançant el tauler del compte de gestor.

Gestioneu tots els comptes de Google Ads des d'un sol lloc

Teniu més preguntes?