Planificador de paraules clau

Trieu les paraules clau adequades

Amb les paraules clau adients podreu mostrar el vostre anunci als clients adequats. El Planificador de paraules clau de Google Ads us ajudarà a fer-ho.

Ves al Planificador de paraules clau

Com funciona el Planificador de paraules clau

Obteniu ajuda sobre l'anàlisi de paraules clau i la selecció de termes adequats.

Descobriu paraules clau noves

Cerqueu paraules o frases relacionades amb els vostres productes o serveis. La nostra eina d'anàlisi de paraules clau us ajudarà a trobar les paraules clau més rellevants per a la vostra empresa.

Analitzeu les paraules clau

La nostra eina d'anàlisi de paraules clau us proporciona estadístiques sobre la freqüència amb què se cerquen determinades paraules i l'evolució d'aquestes cerques. Així, podeu reduir la llista de paraules clau per incloure-hi només les que us interessen.

Obteniu estimacions d'oferta

El Planificador de paraules clau us suggereix estimacions d'oferta per a cada paraula clau perquè pugueu determinar el vostre pressupost publicitari.

Creeu el vostre pla

Un cop teniu les paraules clau que us interessen, podeu afegir-les al vostre pla publicitari. Deseu aquest pla per consultar-lo més endavant o compartiu-lo amb l'equip de la vostra empresa. Quan ho tingueu tot a punt, finalitzeu el procés i publiqueu la campanya.

Trobeu les paraules adequades per a la vostra empresa

Teniu més preguntes?