Сви Google Ads налози на једном месту.

Пратите све Google Ads налоге и управљајте њима на једној контролној табли. Уштедите време помоћу управљања кампањом на више налога и извештавања, контроле приступа и обједињеног обрачуна.

ЗАПОЧНИТЕ ОДМАХ
scroll icon
„Захваљујући новом приказу кампања на налогу менаџера, сада можемо да управљамо свим кампањама и оптимизујемо их у једном приказу.“
Жереми Легран, директор маркетинга на претраживачу, Kaymu

КАКО ТО ФУНКЦИОНИШЕ

Брзо приступајте налозима.

clock icon

Уштедите време уз једно пријављивање.

Помоћу налога менаџера (раније је то био Мој центар за клијенте или МЦК) можете да повежете све Google Ads налоге којима управљате и приступате им помоћу једног пријављивања. Не треба да тражите лозинку за повезивање налога. Треба вам само дозвола.

visibility icon

Погледајте све налоге одједном.

Управљајте појединачним налозима и кампањама или их све прегледајте одједном. Помоћу ознака налога организујте налоге, правите аутоматска правила и подешавајте упозорења и обавештења имејлом. Осим тога, радње можете да обавите брзим ажурирањем дневних буџета и омогућавањем или паузирањем кампања на налозима.

access icon

Одобрите приступ и контролу.

Налоге менаџера смо направили имајући на уму веће организационе потребе. Направите уметнуте налоге подменаџера да бисте делили приступ са другим менаџерима, одобрили нове приступе и контролисали ниво приступа у случају промене нечије улоге.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Правите детаљне извештаје

Погледајте шта има добар учинак. Поправите оно што не функционише.

checkboard icon

Пратите учинак и делите извештаје.

Лако поредите учинак на свим налозима и покрећите извештаје за различите ствари, од учинка кључних речи до аспеката. Можете чак и да прилагодите подешавања да бисте редовно аутоматски генерисали извештаје и слали их имејлом.

graphline icon

Подесите праћење конверзија на више налога.

Пратите конверзије на више Google Ads налога помоћу једног фрагмента кода за праћење конверзија. То вам омогућава да правите једноставније, моћније извештаје, пратите кључне речи, максимално смањите број грешака у бројању и убрзате веб-сајт.

Обједините обрачун

Олакшајте обрачун.

thanks icon

Поједноставите обрачун.

Обједињени обрачун је једноставан начин да агенције, продавци и велики оглашавачи комбинују фактуре за неколико налога у једну месечну фактуру. Ако својим клијентима прослеђујете трошкове приказивања огласа, обезбедићемо извештај о месечној потрошњи у коме се види активност сваког Google Ads налога.

graphbar box icon

Пратите буџете.

Добијајте информације у вези са буџетом за све управљане налоге и лако пратите којем налогу се наплаћује помоћу контролне табле налога менаџера. На картици „Буџет“ се приказују релевантне информације за обрачун како бисте лакше могли да пратите потрошњу за све управљане налоге.

Започните.

Подесите налоге менаџера и поједноставите све кампање.

ЗАПОЧНИТЕ ОДМАХ