Razširite poslovanje z Google Ads

Prikažite svoj oglas strankam, ko v Iskanju Google in Zemljevidih iščejo podjetja, podobna vašemu. Plačajte samo za rezultate, kot so kliki na vaše spletno mesto ali klici v vaše podjetje.

Začni

Naj se vaši oglasi prikažejo, ko uporabniki iščejo to, kar ponujate

Ljudje uporabljajo Google za iskanje stvari, ki jih želijo početi, mest, kamor želijo iti, ter izdelkov in storitev, ki jih želijo kupiti. Vaš oglas je lahko v Googlu prikazan natanko v trenutku, ko uporabnik išče take izdelke ali storitve, kot jih ponujate vi.

Zaradi prikaza oglasa v pravem trenutku lahko uporabniki postanejo dragocene stranke ne glede, ali iščejo v namiznem računalniku ali mobilni napravi.

Začni Začni

Dosegajte rezultate, ki so pomembni

Povečajte število obiskov spletnega mesta

Povečajte obseg spletne prodaje, rezervacij ali prijav za dodajanje na poštne sezname z oglasi, ki stranke usmerijo na vaše spletno mesto.

Prejmite več telefonskih klicev

Povečajte število klicev strank v vaše podjetje z oglasi, v katerih je navedena vaša telefonska številka in ki vsebujejo gumb za neposredni klic.

Povečajte število obiskov v trgovini

Privabite več strank na svoje lokacije s poslovnimi oglasi, prek katerih uporabniki lažje poiščejo vaše podjetje na zemljevidu.

Nastavite proračun, ki ustreza vašemu podjetju

Google Ads lahko deluje s skoraj kakršnim koli oglaševalskim proračunom. Nastavite omejitev mesečnega proračuna in nikoli ga ne boste presegli. Svojo porabo pa lahko tudi kadar koli zaustavite ali prilagodite.

Preberite več o nastavljanju proračuna

Pri iskanju ustreznih strank sodelujte z Googlom

Prek Googla Ads lahko s svojim proračunom dosežete ustreznejše stranke.

Spoznajte, kako deluje Google Ads

Privabite več strank z Google Ads