Conturi de manager Google Ads

Gestionați toate conturile Google Ads din același loc

Cunoscut anterior sub denumirea de „Centrul meu de clienți”, serviciul Conturi de manager vă poate ajuta să gestionați mai multe conturi. Cu un singur set de date de conectare și un tablou de bord, managerul de publicitate online vă poate ajuta să economisiți timp privind rapoartele, să controlați accesul și să cumulați facturile.

Creați un cont de manager

Cum funcționează conturile de manager Google Ads

Conectați mai multe conturi Google Ads, pentru a le putea accesa și gestiona online cu un singur set de date de conectare.

Gestionați campaniile mai multor conturi

Faceți cu ușurință actualizări în cadrul mai multor conturi, inclusiv modificarea bugetelor zilnice și întreruperea campaniilor. Folosiți etichete pentru a organiza conturile, creați reguli automatizate, setați alerte și primiți notificări prin e-mail.

Oferiți acces și controlați

Permiteți accesul altor manageri, acordați niveluri noi de acces și controlați nivelul de acces dacă rolul unui utilizator se schimbă.

Monitorizați performanța

Comparați cu ușurință performanțele și urmăriți conversiile mai multor conturi. În plus, generați și afișați rapoarte automate pentru toate valorile dorite, de la performanța cuvintelor cheie până la parametri.

Cumulați facturile

Combinați facturile corespunzătoare mai multor conturi într-o singură factură lunară. Primiți actualizări privind bugetul și aflați cu ușurință care este contul facturat din tabloul de bord al contului de manager.

Gestionați toate conturile Google Ads din același loc

Aveți întrebări suplimentare?