Mobiele Google Ads-app

Blijf onderweg op de hoogte van uw campagnes

Met de mobiele app van Google Ads kunt u uw campagnes in realtime bijhouden, aanbevelingen met veel impact bekijken en snel actie ondernemen om de prestaties te verbeteren.

Download de mobiele Google Ads-app

Hoe werkt de mobiele Google Ads-app?

Met de mobiele Google Ads-app kunt u de prestaties van uw campagne bijhouden en onderweg snel verbeteringen aanbrengen, waar u ook voor uw werk moet zijn.

Houd onderweg de prestaties bij

Bekijk de prestaties van accounts, campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden om te zien of u actie moet ondernemen.

Onderneem actie om uw account te verbeteren

Breng snel wijzigingen aan in campagnes, budgetten, zoekwoorden en meer wanneer u niet achter uw computer zit. U kunt ook advertenties maken en bewerken.

Geef prioriteit aan de meest effectieve aanbevelingen

Met behulp van de optimalisatiescore kunt u aanbevelingen met veel impact beoordelen om uw prestaties te verbeteren en deze snel en eenvoudig toe te passen.

Verbeter uw gebruikerservaring met Google Ads

Ontvang meldingen in realtime, zoals uw wekelijkse prestatieoverzicht of afgekeurde advertenties. Als u support nodig heeft, kunt u ook direct vanuit de app contact opnemen met een expert.

Zie echte resultaten in actie

Deze bedrijven maken gebruik van de mobiele Google Ads-app om hun prestaties en efficiëntie te verbeteren.

Diesel.ie

“Het is belangrijk dat we op de hoogte blijven van onze accounts, ook als we niet achter onze computers zitten. We gebruiken de optimalisatiescore in de mobiele Google Ads-app om aanbevelingen te prioriteren, te beoordelen en toe te passen. Hierdoor konden we op jaarbasis dertig keer zo veel verkeer naar de site leiden.”

— Brand Manager, Diesel.ie

AGY47 (Performance Agency)

“Met de mobiele Google Ads-app missen we niets meer. We gebruiken hem om de prestaties te controleren, verbeteringen aan te brengen en ons account onderweg op orde te houden. Dit levert een tijdsbesparing van ruim twee uur per week op.”

— Hoofd van Paid Marketing, AGY47

Het maximale uit uw account halen met de mobiele app van Google Ads

Download de mobiele Google Ads-app

Richt de camera van uw mobiele telefoon op de onderstaande QR-code zodat u deze makkelijk kunt downloaden.

Heeft u nog vragen?