Al uw Google Ads-accounts op één plek.

Bewaak en beheer al uw Google Ads-accounts via één dashboard. Bespaar tijd met campagnebeheer en rapportage voor meerdere accounts, toegangscontrole en geconsolideerde facturering.

NU STARTEN
scroll icon
"Dankzij de nieuwe campagneweergave in ons manageraccount kunnen we al onze campagnes nu beheren en optimaliseren vanuit één weergave."
Jeremy Legrand, Head of SEM, Kaymu

HOE HET WERKT

In een oogwenk toegang tot uw accounts.

clock icon

Bespaar tijd met één login.

Met uw manageraccount (voorheen Mijn Klantencentrum) kunt u alle Google Ads-accounts linken die u beheert en er met één login toegang toe krijgen. U hoeft niet om een wachtwoord te vragen om een account te linken, vraag simpelweg om toestemming.

visibility icon

Bekijk al uw accounts tegelijk.

Beheer afzonderlijke accounts en campagnes of bekijk ze allemaal tegelijk. Gebruik accountlabels om accounts te ordenen, maak geautomatiseerde regels en stel waarschuwingen en e-mailmeldingen in. U kunt ook snel actie ondernemen door dagbudgetten te updaten en uw campagnes voor verschillende accounts in te schakelen of te onderbreken.

access icon

Verleen toegang en houd de controle.

Manageraccounts zijn gemaakt met het oog op de behoeften van grotere organisaties. Maak geneste submanageraccounts om toegangsrechten te delen met andere managers, nieuwe toegang te verlenen en het toegangsniveau te beheren wanneer iemand van rol verandert.

MEER INFORMATIE

Inzichtelijke rapporten maken

Kijk wat werkt. Corrigeer wat niet werkt.

checkboard icon

Controleer prestaties en deel rapporten.

Vergelijk moeiteloos de prestaties van alle accounts en stel voor alles rapporten op, van zoekwoordprestatie tot dimensies. U kunt zelfs uw instellingen zo aanpassen dat rapporten geregeld automatisch worden gegenereerd en via e-mail worden verzonden.

graphline icon

Houd conversies bij voor meerdere accounts.

Houd conversies bij voor meerdere Google Ads-accounts met behulp van een enkel conversiecodefragment. U kunt hiermee eenvoudigere, krachtigere rapporten opstellen, zoekwoorden bijhouden, onjuiste tellingen tot een minimum beperken en uw website sneller maken.

Uw facturering consolideren

Maak facturering supersimpel.

thanks icon

Zorg voor een beter gestroomlijnde facturering.

Met geconsolideerde facturering kunnen bureaus, resellers en grote adverteerders gemakkelijk facturen voor verschillende accounts combineren in een maandfactuur. Als u de kosten voor advertentieweergave doorberekent aan uw klanten, voorzien we u van een maandelijks kostenrapport. Hierin zijn de activiteiten van alle Google Ads-accounts opgenomen.

graphbar box icon

Houd greep op budgetten.

Via het dashboard van uw manageraccount ontvangt u budgetupdates voor al uw beheerde accounts en houdt u moeiteloos bij welk account wordt gefactureerd. Het tabblad Budget geeft relevante factureringsgegevens weer om u te helpen de uitgaven voor al uw beheerde accounts bij te houden.

Ga aan de slag.

Stel manageraccounts in en stroomlijn al uw campagnes.

NU STARTEN