Kaikki Google Ads -tilit yhdessä paikassa

Seuraa ja hallinnoi kaikkia Google Ads -tilejäsi samasta hallintapaneelista. Säästä aikaa käyttämällä tilien välistä kampanjanhallintaa ja raportointia, käyttöoikeuksien hallintaa sekä yhdistettyä laskutusta.

ALOITA NYT
scroll icon
"Hallinnoijan tilin uuden kampanjanäkymän ansiosta voimme nyt hallita ja optimoida kaikkia kampanjoitamme samasta näkymästä."
Jeremy Legrand, hakukonemarkkinointivastaava, Kaymu

TOIMINTAPERIAATE

Käytä tilejäsi vaivattomasti

clock icon

Säästä aikaa yhdellä kirjautumisella

Hallinnoijan tilien (aiemmalta nimeltään Oma asiakaskeskus) avulla voit linkittää kaikki hallinnoimasi Google Ads -tilit ja käyttää niitä yhdellä kirjautumisella. Sinun ei tarvitse pyytää salasanaa tilin linkittämiseen – käyttöoikeuden pyytäminen riittää.

visibility icon

Tarkastele kerralla kaikkia tilejäsi

Hallinnoi henkilötilejä ja kampanjoita tai tarkastele niitä kaikkia kerralla. Järjestä tilejä käyttämällä tunnisteita, luo automaattisia sääntöjä sekä aseta ilmoituksia ja sähköposti-ilmoituksia. Tämän lisäksi voit päivittää päiväbudjetteja nopeasti ja ottaa tileillä käyttöön kampanjoita tai keskeyttää niitä.

access icon

Myönnä ja hallinnoi käyttöoikeuksia

Hallinnoijan tilit on luotu suurten organisaatioiden tarpeita silmällä pitäen. Jaa käyttöoikeudet muille hallinnoijille luomalla sisäkkäisiä alitilivastaavan tilejä, myönnä uusia käyttöoikeuksia ja hallinnoi käyttöoikeustasoa käyttäjän roolin muuttuessa.

LISÄTIETOJA

Luo hyödyllisiä raportteja

Selvitä, mikä toimii ja korjaa asiat, joissa on parannettavaa

checkboard icon

Tarkkaile tehokkuutta ja jaa raportteja

Vertaile kaikkien tilien tehokkuutta vaivattomasti ja laadi raportteja avainsanojen tehokkuusraporteista ulottuvuusraportteihin. Voit määrittää asetukset siten, että raportit luodaan automaattisesti ja lähetetään sinulle sähköpostitse säännöllisin väliajoin.

graphline icon

Määritä hallinnoijan tilin alainen konversioseuranta

Seuraa usean Google Ads-tilin konversioita yhdellä konversiokoodinpätkällä. Näin voit luoda yksinkertaisempia ja tehokkaampia raportteja, seurata avainsanoja, minimoida virheelliset laskutoiminnot ja nopeuttaa verkkosivustoasi.

Yhdistä laskutuksesi

Hoida laskutus helposti

thanks icon

Tee laskutuksesta entistä vaivattomampaa

Yhdistetyn laskutuksen avulla toimistot, jälleenmyyjät ja suuret mainostajat voivat yhdistää usean tilin laskut helposti yhdeksi kuukausittaiseksi laskuksi. Jos laskutat asiakkaitasi mainosten näyttöön liittyvistä kuluista, saat kuukausittaisen kuluraportin, jossa näkyy erikseen jokaisen Google Ads -tilin toiminta.

graphbar box icon

Pysy perillä budjeteista

Hanki kaikkia hallinnoituja tilejäsi koskevat budjettipäivitykset ja seuraa tilien laskutusta helposti hallinnoijan tilin hallintapaneelista. Budjetti-välilehdellä näkyvien keskeisten laskutustietojen avulla pysyt ajan tasalla kaikkien hallinnoitujen tiliesi kuluista.

Aloita

Määritä hallinnoijan tilit ja tehosta kaikkia kampanjoitasi.

ALOITA NYT