Google Ads ‑hallinnoijan tilit

Hallinnoi kaikkia Google Ads ‑tilejäsi samasta paikasta

Hallinnoijan tilejä kutsuttiin aiemmin Oma asiakaskeskus ‑tileiksi, ja niiden avulla voit hallinnoida useita tilejä. Tämä verkkomainonnan hallintaominaisuus edellyttää vain yhtä kirjautumista, ja sen yhdistetyssä hallintapaneelissa on aikaa säästäviä raportointiin, käyttöoikeuksien hallintaan ja yhdistettyyn laskutukseen liittyviä ominaisuuksia.

Luo hallinnoijan tili

Miten Google Ads ‑hallinnoijan tilit toimivat?

Linkitä useita Google Ads ‑tilejä, niin voit käyttää ja hallita niitä yhdellä kirjautumisella.

Hallinnoi kampanjoita eri tileillä

Voit helposti tehdä useita tilejä koskevia päivityksiä, kuten muuttaa päiväbudjetteja ja keskeyttää kampanjoita. Tunnisteiden avulla voit järjestellä tilejä, luoda automaattisia sääntöjä, asettaa ilmoituksia ja saada sähköposti-ilmoituksia.

Myönnä ja hallinnoi käyttöoikeuksia

Jaa käyttöoikeudet muille hallinnoijille, myönnä uusia käyttöoikeuksia ja hallinnoi käyttöoikeustasoa käyttäjäroolien muuttuessa.

Seuraa kehitystä

Voit helposti vertailla tilien kehitystä ja seurata eri tilien konversioita. Voit myös luoda ja jakaa erilaisia automaattisia raportteja esimerkiksi ulottuvuuksista ja avainsanojen tehokkuudesta.

Yhdistä laskutuksesi

Voit yhdistää usean tilin laskut yhdeksi kuukausilaskuksi. Hallinnoijan tilin hallintapaneelin kautta saat budjettipäivityksiä, ja sieltä voit myös helposti seurata sitä, mitä tiliä laskutetaan.

Hallinnoi kaikkia Google Ads ‑tilejäsi samasta paikasta

Muuta kysyttävää?