Google Ads-managerkontoer

Administrer alle Google Ads-kontoene dine fra ett sted

Med managerkontoer (tidligere kjent som MCC – My Client Center) kan du administrere flere kontoer. Denne administreringsfunksjonen for annonsering på nett har én enkelt pålogging og én oversikt, som gjør at du kan spare tid med rapportering, tilgangskontroll og samlet fakturering.

Opprett en managerkonto

Slik fungerer Google Ads-managerkontoer

Knytt sammen flere Google Ads-kontoer, slik at du får tilgang til dem og kan administrere dem på nett med én enkelt pålogging.

Administrer kampanjer på tvers av kontoer

Det er enkelt å gjøre oppdateringer på tvers av kontoer, inkludert å endre dagsbudsjetter og sette kampanjer på pause. Ved hjelp av etiketter kan du organisere kontoer, opprette automatiserte regler, angi varsler og få e-postvarsler.

Gi tilgang og kontroll

Del tilgangen med andre managere, gi ny tilgang og kontroller tilgangsnivået de gangene brukerroller endres.

Overvåk resultatene du oppnår

Du kan enkelt sammenligne resultater og spore konverteringer på tvers av kontoer. Det er også enkelt å generere og dele automatiserte rapporter for alt fra søkeordresultater til dimensjoner.

Samle faktureringen

Slå sammen fakturaer for flere kontoer til én månedlig faktura. Få budsjettoppdateringer og ha full oversikt over hvilken konto som faktureres, via oversikten i managerkontoen.

Administrer alle Google Ads-kontoene dine fra ett sted

Har du flere spørsmål?