Google Ads-mobilappen

Hold dig opdateret om dine kampagner, når du er på farten

Med Google Ads-mobilappen kan du overvåge dine kampagner i realtid, gennemgå vigtige anbefalinger og foretage hurtige ændringer for at øge effektiviteten.

Download Google Ads-mobilappen

Du kan nemt downloade appen ved at holde dit mobilkamera over QR-koden nedenfor.

Sådan fungerer Google Ads-mobilappen

Google Ads-mobilappen gør det lettere for dig at spore kampagneeffektiviteten og foretage hurtige forbedringer, når du er på farten, uanset hvor du befinder dig.

Hold øje med effektiviteten, når du er på farten

Se effektiviteten for konti, kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord, så du kan finde ud af, om det er nødvendigt at foretage ændringer.

Optimer din konto

Foretag hurtige ændringer af kampagner, budgetter, søgeord osv., når du ikke lige sidder ved computeren. Du kan også oprette og redigere annoncer.

Prioriter de vigtigste anbefalinger

Brug optimeringsresultatet til at gennemgå vigtige anbefalinger med henblik på effektivitetsforøgelse, og anvend dem hurtigt og nemt.

Få en endnu bedre Google Ads-oplevelse

Få notifikationer i realtid, f.eks. din ugentlige effektivitetsoversigt eller oplysninger om afvisning af annoncer. Hvis du har behov for support, har du også mulighed for at kontakte en ekspert direkte fra appen.

Se, hvilke resultater du kan opnå i praksis

Disse virksomheder bruger Google Ads-mobilappen til at øge effektiviteten.

Diesel.ie

"For os er det meget vigtigt at kunne holde øje med vores konti, også når vi ikke lige sidder ved computeren. Vi bruger optimeringsresultatet i Google Ads-mobilappen til at prioritere, gennemgå og anvende anbefalinger, og det har været stærkt medvirkende til, at trafikken til vores website er steget til det tredivedobbelte i forhold til året før."

– Brand Manager, Diesel.ie

AGY47 (bureau med speciale i effektivitetsforøgelse)

"Med Google Ads-mobilappen er vi altid opdateret. Vi bruger den til at holde øje med effektiviteten, foretage forbedringer og holde styr på vores konto, når vi er på farten, og derved sparer vi over to timer om ugen."

– Head of Paid Marketing, AGY47

Brug Google Ads-mobilappen til at få mest muligt ud af din konto

Download Google Ads-mobilappen

Du kan nemt downloade appen ved at holde dit mobilkamera over QR-koden nedenfor.

Har du flere spørgsmål?