Appkampagner

Find folk, der bliver vilde med din app

Med Appkampagner kan du promovere din iOS- eller Android-app i Google Søgning, på YouTube, i Google Play og mange andre steder. Vores teknologi optimerer dine appannoncer, så de når ud til den målgruppe, der er mest interesseret i apps som din.

Start nu

Kom godt i gang med tre trin

Opret din appannonce

Vi hjælper dig med at oprette din annonce med udgangspunkt i dine appoplysninger. Du kan også selv tilføje billeder og videoer.

Vælg dit budget

Angiv din egen målsætning for pris per installation (tCPI, target cost-per-install) og dit maksimale daglige budget. Du kan justere dem til enhver tid.

Fortæl os om dine mål

Beslut, hvilken handling du vil have brugerne til at foretage. Så sørger vi for, at din annonce bliver vist til de rigtige mennesker.

Promover din app i alle Google-tjenester – samlet i én kampagne

Fortæl os om dit mål

Vi viser din appannonce til de folk, der er mest tilbøjelige til at foretage den handling, der er vigtig for din virksomhed, ved at optimere efter installationer eller interaktion. Bestem, om du vil have folk til:

  • Blot at installere din app uden at foretage yderligere handlinger
  • Eller foretage en handling i appen som f.eks. at bestille et produkt eller gennemføre bane 2

Generér din appannonce, og se en forhåndsvisning

Vi hjælper med at oprette din annonce med udgangspunkt i oplysninger om appen fra Play Butik eller App Store plus fire linjer tekst, som du leverer. Du kan derudover tilpasse din annonce med billeder eller video.

Få større succes

Smart Bidding kan hjælpe med at forudsige og forbedre din kampagnes effektivitet.

Få mere ud af dine appannoncer med Google

Vi bruger maskinlæring til at rotere dine annoncer og justere bud automatisk, så dine annoncer bliver vist til de rigtige mennesker til den pris, der fungerer bedst for din virksomhed. Vi kan optimere dine annoncer, dine bud og dit budget, når vi har samlet nok data (ca. 100 konverteringer).
Fortæl mig mere

Opret en appkampagne

Har du spørgsmål om Appkampagner?