Alla dina Ads-konton på en och samma plats.

Övervaka och hantera alla dina Ads-konton från en och samma översikt. Spara tid med kampanjhantering över flera konton, rapportering, åtkomstkontroll och samlad fakturering.

Börja nu
"Tack vare den nya kampanjvyn i förvaltarkontot kan vi nu hantera och optimera alla våra kampanjer i en enda vy.”
Jeremy Legrand, chef för SEM, Kaymu

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Få åtkomst till dina konton på nolltid.

clock icon

Spara tid med en enda inloggning.

Med ett förvaltarkonto (tidigare kallat Mitt kundcenter eller MCC) kan du länka alla Ads-konton som du hanterar och få åtkomst till dem via en enda inloggning. Du behöver inte be om ett lösenord för att länka ett konto – be bara om behörighet att göra det.

visibility icon

Se alla dina konton samtidigt.

Hantera enskilda konton och kampanjer, eller visa alla på en gång. Använd kontoetiketter för att ordna konton, skapa automatiska regler och ställa in varningar och e-postaviseringar. Du kan också snabbt vidta åtgärder genom att uppdatera dagliga budgetar och aktivera eller pausa kampanjer i olika konton.

access icon

Bevilja åtkomst och kontroll.

Förvaltarkonton utvecklades med större organisatoriska behov i åtanke. Skapa kapslade underordnade förvaltarkonton och dela åtkomst med anda förvaltare, bevilja ny åtkomst och kontrollera åtkomstnivån om en användare får en ny roll.

LÄS MER

Skapa insiktsfulla rapporter

Se vad som fungerar. Åtgärda det som inte gör det.

Övervaka resultat och dela rapporter.

Du kan enkelt jämföra resultat från olika konton och köra rapporter för allt från sökordsresultat till dimensionsrapportering. Du kan till och med ställa in att rapporter regelbundet ska genereras och skickas automatiskt via e-post.

Aktivera konverteringsspårning över flera konton.

Spåra konverteringar över flera Ads-konton med ett enda konverteringskodavsnitt. På så sätt kan du skapa enklare och kraftfullare rapporter, spåra sökord, minimera antalet felberäkningar och göra webbplatsen snabbare.

Samla faktureringen

Gör det enkelt att fakturera.

Effektivisera faktureringen.

Samlad fakturering är ett enkelt sätt för byråer, återförsäljare och stora annonsörer att kombinera fakturor från flera olika konton till en enda månadsfaktura. Om du skickar annonsvisningskostnader till dina kunder förser vi dig med en månadsrapport för kostnaderna, där du kan se aktiviteten för varje Ads-konto.

Håll koll på budgetarna.

Få budgetuppdateringar för alla hanterade konton och håll enkelt koll på vilket konto som faktureras via översikten i förvaltarkontot. På fliken Budget kan du hitta relevanta faktureringsuppgifter som hjälper dig att hålla koll på utgifterna för alla dina hanterade konton.

Kom igång.

Skapa förvaltarkonton och effektivisera alla dina kampanjer.

Börja nu