Ange en budget som passar dig

Med Google Ads har du full kontroll över dina kostnader för onlineannonsering. Du betalar aldrig mer än ditt budgettak per månad och kan sluta annonsera när som helst.

Starta nu

Prisöversikt

Ange ett budgettak

Ange en annonseringsbudget och betala aldrig mer än din månatliga gräns.

Var flexibel

Du behöver inte binda dig till ett långt kontrakt. Justera din annonseringsbudget eller pausa dina annonser när du vill.

Betala för resultat

Betala bara när någon utför en åtgärd, som att klicka på din annons för att besöka din webbplats eller ringa till ditt företag.

Välj din budget. Vi visar en uppskattning av dina resultat.

Google Ads fungerar med de flesta annonseringsbudgetar. Bestäm hur mycket du vill spendera så visar vi dig en uppskattning av resultatet.

Våra Google Ads-experter kan hjälpa dig att skapa ett konto och välja en budget, utan extra kostnad.

020-120-3712*

Måndag-fredag, 9.00-18.00

Justera när du behöver det, börja eller sluta när du vill

Prova Google Ads utan att binda dig till ett långt kontrakt. Pausa eller avbryt när du vill. Du kan dessutom ändra din budget när det behövs, till exempel inför hektiska storhelger eller produktlanseringar.

Betala för verkliga resultat

Det kostar inget att registrera dig för ett konto. Du betalar bara när dina kunder utför åtgärder, som att klicka på din annons för att besöka din webbplats eller ringa till ditt företag.

Vi hjälper dig att nå framgång genom att visa rapporter och information så att du kan spåra resultatet och kostnaderna för din annons.

Få mer valuta för pengarna med Google

Vi hjälper dig löpande att förbättra dina resultat. Med vår smarta teknik ser vi till att dina annonser når fler lönsamma kunder inom ramarna för din budget.

Ta kontroll över dina annonseringskostnader och se resultat

Eller ring en Google Ads-expert för att få hjälp med att skapa ditt konto och bestämma din budget.

020-120-3712*

Måndag-fredag, 9.00-18.00

Vill du veta mer om avancerade budstrategier?

Google erbjuder flera budstrategier för annonsauktioner som är skräddarsydda för avancerade kampanjer och marknadsföringsmål.