Nå ut till kunder på webben och i appar – över olika enheter.

Google Ads displayannonser visas på över två miljoner webbplatser och i över 650 000 appar, så din annons kan visas oavsett var målgruppen befinner sig.

En annons kan visas på fler än ett sätt.

Text

Precis som en annons på Google Sök innehåller visningsannonser en rubrik, två textrader och en webbadress.

Gmail

Visa anpassade annonser i Gmail så att användarna kan spara, vidarebefordra och utöka annonsen i inkorgen.

Banner

Tack vare bilder eller multimedia kan dessa annonser innehålla anpassade layouter, interaktiva element, animeringar, med mera.

App

Skapa en kampanj som är specifikt inriktad på mobilappskategorier eller spåra resultaten från de annonser i appar som du redan har.

En förklaring av visningsannonser.

1

Välj ett format och skapa en annons.

Oavsett om du vill ha en enkel textannons eller använda bilder behöver det bara ta några minuter med annonsgalleriet i ditt konto.

2

Bestäm var annonsen ska visas.

Med visningsannonser kan du skapa kampanjer med avancerad inriktning baserat på det du redan känner till om dina kunder, t.ex. intressen eller demografi.

3

Ange din budget.

Bestäm hur mycket du vill spendera för att nå din målgrupp och börja visa annonsen för de användare som är som mest mottagliga.

Nå rätt kunder.

Med specialfunktioner för inriktning, sökord, demografi och remarketing kan du få kunderna att se ditt varumärke och uppmuntra dem till att överväga dina erbjudanden och vidta åtgärder.

Sträva alltid efter att bli bättre.

Mät annonsresultaten och ta reda på vilka målgrupper som är mest mottagliga. Oavsett om du vill öka försäljningen eller få fler samtal kan Google Ads hjälpa dig att mäta kampanjresultaten så att du kan göra justeringar och uppnå målen.