Skapa din första annons och hjälp kunderna att välja ditt företag

Med Google Ads blir det enklare att visa för världen vad det är som gör ditt företag unikt, så att du kan nå ut till kunder som söker efter det du erbjuder.

Starta nu

Steg 1

Berätta om ditt mål

Vi anpassar annonsen utifrån de resultat du vill ha. Oavsett vilket annonseringsmål du väljer kan Google Ads hjälpa dig:

  • Generera fler samtal till ditt företag
  • Öka antalet butiksbesök
  • Få användare till din webbplats
Berätta mer

steg 2

Bestäm vad du vill annonsera

Sikta globalt eller håll dig lokalt. Du avgör var du vill visa dina annonser, och vi ser till att de hamnar framför rätt personer.

Berätta mer

Steg 3

Skapa ditt budskap

Lyft fram det som är bäst med ditt företag i tre korta meningar som ska väcka kundernas intresse. Eller skapa övertygande bannerannonser genom att lägga till bilder.

Berätta mer

Steg 4

Ange ditt budgettak

Du betalar aldrig mer än det månatliga budgettak du anger. Du kan även göra justeringar eller pausa när du vill. Vi visar dig också uppskattade resultat för din budget.

Berätta mer

Steg 5

Börja visa

Vi visar dina annonser där användare söker efter produkter och tjänster som dina. Dina annonser kan visas på Google Sök och Maps och i vårt nätverk av partnerwebbplatser.

Du betalar för resultat, som när användare klickar på annonsen eller ringer ditt företag, besöker din webbplats eller får en vägbeskrivning till din butik.

Google hjälper dig att förbättra dina annonser över tid

Vi vet att du vill fokusera på det som är viktigast – att driva ditt företag. Så vår smarta teknik hjälper dig att hitta sätt att förbättra annonserna och ge dig bättre resultat.

Dessutom får du rapporter, insikter och aktuella tips så att du kan spåra dina framsteg och göra dina annonser ännu mer framgångsrika.

Skapa din första annons

Kom igång med kostnadsfri och personligt anpassad support. Låt en Google Ads-expert skapa en anpassad annonsplan.

Måndag-fredag, 9.00-18.00

Letar du efter avancerade annonseringsstrategier?

Visa alla våra kampanjtyper och verktyg och lär dig hur du kan göra ännu mer med dina annonser.