Подесите буџет који вам одговара

Уз Google Ads, ви управљате трошковима онлајн оглашавања. Никада нећете платити више од ограничења месечног буџета, а можете да прекинете да користите Google Ads услугу у било ком тренутку.

Почните одмах

Кратак преглед одређивања цена

Подесите ограничење буџета

Подесите буџет за оглашавање и никада немојте потрошити више од месечног буџета.

Останите флексибилни

Не морате да се обавезујете дугорочним уговором. Прилагодите буџет за оглашавање или паузирајте огласе кад год вам је потребно.

Плаћајте резултате

Платићете само када људи ураде нешто, рецимо када кликну на оглас како би посетили ваш сајт или позвали ваше привредно друштво.

Одаберите буџет. Ми ћемо проценити резултате.

Google Ads може да функционише за скоро сваки буџет за оглашавање. Ви одлучите колико желите да потрошите, а ми ћемо вам показати процењене резултате.

Прилагодите по потреби, покрените или зауставите у било ком тренутку

Испробајте Google Ads без обавезе потписивања дугорочног уговора – паузирајте или откажите услугу у било ком тренутку. По потреби можете и да прилагодите буџет, рецимо када је гужва за празнике или када избацујете нови производ на тржиште.

Платите стварне резултате

Платићете само када клијенти ураде нешто, рецимо када кликну на оглас како би посетили ваш веб-сајт или позвали ваше предузеће.

Да бисмо вам помогли да успете, пружићемо извештаје и увиде помоћу којих ћете моћи да пратите учинак огласа и трошкове.

Контролишите трошкове оглашавања и остварите резултате

Желите ли да сазнате више о напредним стратегијама лицитирања?

Google нуди неколико стратегија оглашавања за лицитирање на аукцији које су прилагођене напредним кампањама и маркетиншким циљевима.