Прикажите своју причу.

Видео огласи се приказују само људима којима желите, а плаћате само када их одгледају. Другим речима, нећете трошити новац на оглашавање људима који нису заинтересовани за ваше предузеће.

ЗАПОЧНИТЕ ОДМАХ

Преглед видео огласа.

1

Нека оглас почне да се приказује.

Када направите видео, треба само да отворите YouTube налог и отпремите видео. Затим можете да користите Google Ads да бисте започели кампању на YouTube-у. Видео ће се приказивати пре или поред повезаних видео снимака или у резултатима претраге.

2

Одаберите где ће се оглас приказивати.

Без обзира на то да ли циљате навијаче, љубитеље музике или неког другог, можете да одаберете публику на основу узраста, пола, локације, интересовања и још много тога.

3

Одлучите колико желите да потрошите.

Подесите буџет и користите YouTube алатку за аналитику да бисте видели шта функционише.

Одаберите идеалног клијента.

YouTube досеже до већег броја људи узраста од 18 до 49 годинa него било која кабловска мрежа у САД. Са преко милијарду корисника, можете да изаберете жељену публику на основу узраста, пола, локације, интересовања и још много тога. Осим тога, плаћате само када ступе у интеракцију са огласом. Ако га прескоче не одгледавши 30 секунди (или пре краја), не плаћате ништа.

Погледајте шта има добар учинак.

Користите YouTube алатку за аналитику да бисте открили ко су ваши гледаоци и како ступају и интеракцију са огласима. Имате потпуну контролу над дневним буџетом, па можете да потрошите колико вам одговара.

Желите ли да сазнате више?

Истражите видео огласе на Youtube.com

YouTube логотип