Досегните клијенте на вебу и у апликацијама на различитим уређајима.

Google Ads мултимедијални огласи се приказују на више од два милиона веб-сајтова и у преко 650.000 апликација, па ваш оглас може да се приказује где год вам је публика.

Постоји више начина приказивања.

Текст

Попут огласа у Google претрази, мултимедијални огласи садрже наслов, два реда текста и URL.

Gmail

Приказујте прилагођене огласе у Gmail-у како би људи могли да их чувају, прослеђују и проширују у пријемном сандучету.

Банер

Ови огласи вам помоћу слика или мултимедијалног садржаја омогућавају да уврстите прилагођене изгледе, интерактивне елементе, анимације и још много тога.

Апликација

Направите кампању која циља одређене категорије апликација за мобилне уређаје или пратите учинак огласа у апликацији које већ приказујете.

Објашњење мултимедијалних огласа.

1

Изаберите формат и направите оглас.

Без обзира на то да ли правите једноставне текстуалне огласе или користите слике, то можете да урадите за само неколико минута помоћу галерије огласа коју налог садржи.

2

Одлучите где ће се огласи приказивати.

Мултимедијални огласи вам омогућавају да правите прецизно циљане кампање на основу онога што знате о клијентима, као што су интересовања или демографске категорије.

3

Подесите буџет.

Одлучите колико желите да потрошите да бисте досегли циљну публику и почните да приказујете огласе људима који ће бити најзаинтересованији.

Досегните праве клијенте.

Google мрежа мултимедијалног оглашавања досеже 90% корисника интернета широм света на милионима веб-сајтова, страница са вестима и блогова, као и на Google веб-сајтовима као што су Gmail и YouTube. Специјализоване опције циљања, кључних речи, демографских категорија и поновног оглашавања вам омогућавају да подстичете клијенте да примете ваш бренд, размотре понуде и предузму радњу.

Стално напредујте.

Мерите резултате огласа и откријте које категорије публике су најзаинтересованије. Без обзира на то да ли желите да повећате продају или остварите више позива, Google Ads вам помаже да мерите учинак кампања како бисте могли да их прилагођавате и постижете циљеве.