Направите први оглас у само неколико корака

Google Ads вам омогућава да лако покажете свету по чему је ваше привредно друштво јединствено и тако допрете до клијената који траже оно што нудите.

Почните одмах

1. корак

Одлучите где желите да се оглашавате

Оглашавајте се широм света или само на локалном тржишту. Ви одлучујете где желите да приказујете огласе, а ми ћемо их приказивати правим људима.

Желим да сазнам више

2. корак

Осмислите поруку

У 3 кратке реченице истакните оно најбоље у вези са привредним друштвом да бисте заинтересовали клијенте. Или направите привлачне банер огласе додајући у њих слике.

Желим да сазнам више

3. корак

Подесите ограничење буџета

Никада нећете платити више од месечног ограничења које сте подесили, а можете да прилагодите ограничење или паузирате услугу у било ком тренутку. Поред тога, приказаћемо вам процењене резултате за буџет.

Желим да сазнам више

4. корак

Почните да приказујете огласе

Приказиваћемо ваше огласе када људи траже производе или услуге попут ваших. Огласи могу да се приказују на Google претрази и Мапама, као и на мрежи партнерских сајтова.

Плаћате за резултате, на пример када људи кликну на оглас да би позвали привредно друштво, посетили веб-сајт или добили смернице како да стигну до продавнице.

Google вам помаже да током времена побољшате огласе

Знамо да желите да се усресредите на оно што је најважније – управљање привредним друштвом. Зато ће наша паметна технологија пронаћи начине да побољшате огласе и остварите боље резултате.

Поред тога, пружамо извештаје, увиде и ажурне савете да бисте могли да пратите напредак и да би огласи били још успешнији.

Направите први оглас

Тражите напредне стратегије оглашавања?

Погледајте све типове кампања и алатке да бисте сазнали како да остварите још боље резултате помоћу огласа.