Nastavite proračun, ki vam ustreza

Z Google Ads imate nadzor nad stroški spletnega oglaševanja. Nikoli ne boste plačali več, kot znaša omejitev mesečnega proračuna, kadar koli pa lahko oglaševanje tudi zaustavite.

Začni

Hitri pregled cen

Nastavite omejitev proračuna

Nastavite oglaševalski proračun in nikoli ne porabite več, kot znaša vaša mesečna omejitev.

Ostanite prilagodljivi

Ni se vam treba obvezati z dolgoročno pogodbo. Oglaševalski proračun lahko kadar koli prilagodite ali po potrebi zaustavite oglase.

Plačujte za rezultate

Plačajte samo, ko uporabniki izvedejo dejanje, na primer s klikom oglasa obiščejo vaše spletno mesto ali pokličejo vaše podjetje.

Izberite proračun. Mi pa bomo ocenili rezultate.

Plačajte samo za rezultate, kot so kliki na vaše spletno mesto ali klici v vaše podjetje. Določite, koliko želite porabiti, in na podlagi proračuna za oglaševanje vam bomo prikazali oceno rezultatov, preden postavite oglaševalsko akcijo.

Po potrebi prilagodite, zaženite ali zaustavite

Sami nadzirate svoje oglase. Prikazovanje oglasov lahko začasno zaustavite za poljubno obdobje in nadaljujete, kadar koli želite.

Plačujte za resnične rezultate

Plačali boste samo, ko bodo stranke izvedle dejanje, na primer s klikom oglasa obiskale vaše spletno mesto ali poklicale vaše podjetje.

Da bi vam pomagali do uspeha, bomo zagotovili poročila in vpoglede, s katerimi boste lahko spremljali uspešnost ter stroške oglasa.

Nadzorujte stroške oglaševanja in si zagotovite rezultate

Ali želite izvedeti več o naprednih strategijah ponudb?

Google ponuja številne strategije ponudb za oglaševalske dražbe, prilagojene naprednim oglaševalskim akcijami in trženjskim ciljem.