Naj vas od strank loči le iskalna poizvedba v Googlu.

Oglasi v iskalnem omrežju se prikažejo ob rezultatih iskanja v Googlu, ko uporabniki iščejo izdelke in storitve, ki jih ponujate. Pri tem plačate samo, ko oglas kliknejo in s tem obiščejo vaše spletno mesto ali pokličejo v podjetje.

Oglaševalske akcije v iskalnem omrežju

1

Ustvarite oglas v iskalnem omrežju.

Ustvarjanje vašega prvega oglasa v iskalnem omrežju lahko traja samo nekaj minut. Najprej napišite oglas, ki ljudem pove, kaj ponujate.

2

Določite stranke s ključnimi besedami.

Nato izberite ključne besede, ki bi jih potencialne stranke lahko vpisale v Google, da bi poiskale vaše podjetje.

3

Določite proračun za oglase v iskalnem omrežju.

Določite dnevni proračun in oglas bo pripravljen za prikazovanje.

Kako uporabniki vidijo oglas.

Če se iskalna poizvedba, ki jo uporabniki namiznih in tabličnih računalnikov ali pametnih telefonov vnesejo v Google, ujema z vašimi ključnimi besedami, se lahko vaš oglas prikaže nad rezultati iskanja.
Plačate le, ko uporabniki kliknejo oglas in tako odprejo vaše spletno mesto ali pokličejo v podjetje. Ob dejstvu, da se v Googlu vsak dan izvede na milijone iskalnih poizvedb, lahko poskrbite, da stranke opazijo vašo blagovno znamko, razmislijo o vaši ponudbi in storijo naslednji korak.

ročno izdelani lončarski izdelki

Pavlovo lončarstvo – fina ročno izdelana keramika

Oglas example-business.com

Čudovite vaze, sklede in drugo – nakupujte v naši galeriji ali v spletu.

Merite, učite se in izboljšujte.

Ko se oglasi prikazujejo, si lahko v poročilih ogledate, kako uspešni so, ter jih kadar koli prilagodite. Poleg tega lahko ustvarite različne oglase in primerjate, kateri so najuspešnejši.