Dosezite stranke v spletu in aplikacijah, ne glede na to, katero napravo uporabljajo.

Prikazni oglasi Google Ads se prikazujejo na več kot dveh milijonih spletnih mest in v več kot 650.000 aplikacijah, zato se lahko vaš oglas pojavi tam, kjer je ciljna skupina.

Na voljo je več oblik prikaznega oglaševanja.

Besedilni oglasi

Prikazni oglasi podobno kot oglasi v Iskanju Google vsebujejo naslov, dve vrstici besedila in URL.

Oglasi v Gmailu

Prikazujte oglase po meri v Gmailu, ki jih uporabniki lahko shranijo, posredujejo in razširijo v nabiralniku.

Pasice

Ti oglasi s slikami ali obogateno predstavnostjo omogočajo postavitve po meri ter vključevanje interaktivnih elementov, animacij in še več.

Oglasi za aplikacije

Ustvarite oglaševalsko akcijo, ki cilja določene kategorije aplikacij za mobilne naprave, ali sledite uspešnosti oglasov v aplikacijah, ki jih že prikazujete.

Vse o prikaznih oglasih.

1

Izberite obliko in ustvarite oglas.

Ne glede na to, ali želite ustvariti preproste besedilne oglase ali uporabiti slike, vam galerija oglasov v računu omogoča, da to storite v le nekaj minutah.

2

Odločite se, kje želite prikazovati oglase.

S prikaznimi oglasi lahko ustvarite natančno ciljane oglaševalske akcije na podlagi tega, kar veste o strankah, na primer zanimanj ali demografskih podatkov.

3

Določite proračun.

Odločite se, koliko ste pripravljeni plačati za doseganje ciljne skupine, in začnite prikazovati oglase uporabnikom, ki so najdovzetnejši.

Dosezite prave stranke.

Google Prikazno omrežje z milijoni spletnih mest, novičarskimi spletnimi stranmi, spletnimi dnevniki in Googlovimi spletnimi mesti, kot sta Gmail in YouTube, omogoča, da boste dosegli 90 % uporabnikov interneta po vsem svetu. S specializiranimi možnostmi za ciljanje, ključne besede, demografske podatke in ponovno trženje lahko stranke spodbudite, da opazijo vašo blagovno znamko, razmislijo o vaši ponudbi in naredijo naslednji korak.

Nenehno se izboljšujte.

Merite rezultate, ki jih prinašajo oglasi, in ugotovite, katere ciljne skupine so najdovzetnejše. Ne glede na to, ali želite povečati prodajo ali število klicev v podjetje, lahko s programom Google Ads merite uspešnost oglaševalskih akcij ter tako uvajate izboljšave in zagotavljate doseganje ciljev.