O univerzalnih oglaševalskih akcijah za aplikacije

Naj vaš oglas doseže uporabnike, ki jim bo vaša aplikacija zelo všeč.

Univerzalne oglaševalske akcije za aplikacije vam pomagajo promovirati aplikacijo za naprave iOS ali Android milijardam uporabnikov v Googlu na podlagi ene same oglaševalske akcije. Naj vam Googlovo strojno učenje pomaga najti najboljše uporabnike in kar najbolje izkoristiti proračun.

ZAČNITE

V nekaj minutah nastavite oglas.

1

Prilagodite oglas.

Poiščite aplikacijo za naprave Android ali iOS in si oglejte prilagojen predogled oglasa, oblikovanega z uporabo podatkov, pridobljenih iz trgovine App Store ali Trgovine Play. Nato prilagodite besedilo. Naložite lahko tudi slike in videoposnetke aplikacije.

2

Izberite proračun.

Izberite, koliko želite porabiti za posamezno namestitev (strošek za posamezno namestitev) in nastavite dnevni proračun.

3

Naj delamo mi.

Sprožite oglas in se vrnite k delu. Google bo oglas samodejno prikazoval v Iskanju Google, Googlu Play, YouTubu in drugod. Oglas, ponudbe in ciljanje uporabnikov bomo stalno optimizirali za zagotavljanje visokokakovostnih namestitev – vse v okviru vašega ciljnega stroška za namestitev.

Dobite več od vsakega oglasa.

Univerzalne oglaševalske akcije za aplikacije uporabljajo strojno učenje za sprejemanje najustreznejše odločitve za prikazovanje posameznega oglasa in pri tem sproti analizirajo več kot 300 milijonov možnih kombinacij signalov. S pametnimi ponudbami lahko ponudbe prilagodite svojim edinstvenim poslovnim ciljem – ciljni ceni na nakup ali ciljni donosnosti naložbe v oglaševanje.

Dosezite cilje trženja aplikacije.

Opredelite dejanja, ki so gonilo vrednosti vašega poslovanja (npr. dosežena 2. raven, prva vožnja ali prijava za poskusno različico). Univerzalne oglaševalske akcije za aplikacije prikažejo vaš oglas uporabnikom, za katere je verjetno, da bodo izvedli ta dejanja.