Ustvarite prvi oglas in prepričajte stranke, da izberejo vaše podjetje

V Google Ads lahko vsem preprosto predstavite prednosti svojega podjetja, tako da lahko dosežete stranke, ki iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate.

Začni

1. korak

Določite območje oglaševanja

Oglašujte po vsem svetu ali samo v bližini. Območje, kjer želite prikazovati oglase, lahko določite sami, mi pa bom poskrbeli, da jih bodo videli ustrezni uporabniki.

Želim izvedeti več

2. korak

Ustvarite sporočilo

Izpostavite prednosti podjetja v 3 kratkih stavkih, da navdušite stranke. Ali pa ustvarite privlačne oglase v obliki pasice tako, da dodate slike.

Želim izvedeti več

3. korak

Nastavite omejitev proračuna

Pri plačilu ne boste nikoli presegli zneska mesečne omejitve, ki ste ga nastavili, pri čemer lahko oglaševanje kadar koli prilagodite ali zaustavite. Poleg tega vam bomo prikazali oceno rezultatov za izbrani proračun.

Želim izvedeti več

4. korak

Objava

Vaši oglasi bodo prikazani, ko bodo uporabniki iskali izdelke ali storitve, podobne vašim. Vaši oglasi se lahko prikazujejo v Iskanju Google ali Google Zemljevidih in povsod v našem omrežju partnerskih spletnih mestih.

Plačali boste za rezultate, na primer ko uporabniki s klikom oglasa pokličejo vaše podjetje, obiščejo vaše spletno mesto ali pridobijo navodila za pot do vaše trgovine.

Google pomaga pri postopnem izboljševanju oglasov

Vemo, da se želite osredotočiti na najpomembnejši cilj, to je uspešno vodenje podjetja. Zato bo naša pametna tehnologija poiskala načine za izboljšanje vaših oglasov, da boste dosegli boljše rezultate.

Poleg tega vam bomo zagotovili poročila, vpoglede in stalne nasvete, da boste lahko spremljali svoj napredek in zagotovili še večjo uspešnost oglasov.

Ustvarite prvi oglas

Iščete napredne oglaševalske strategije?

Če želite izvedeti, kako lahko z oglasi dosežete še boljše rezultate, si oglejte vse naše vrste oglaševalskih akcij in vsa naša orodja.