Ustvarite prvi oglas samo v nekaj korakih

V Google Ads lahko vsem preprosto predstavite prednosti svojega podjetja, tako da lahko dosežete stranke, ki iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate.

Začni

1. korak

Določite območje oglaševanja

Oglašujte po vsem svetu ali samo v bližini. Območje, kjer želite prikazovati oglase, lahko določite sami, mi pa bom poskrbeli, da jih bodo videli ustrezni uporabniki.

Želim izvedeti več

2. korak

Ustvarite sporočilo

Izpostavite prednosti podjetja v 3 kratkih stavkih, da navdušite stranke. Ali pa ustvarite privlačne oglase v obliki pasice tako, da dodate slike.

Želim izvedeti več

3. korak

Nastavite omejitev proračuna

Pri plačilu ne boste nikoli presegli zneska mesečne omejitve, ki ste ga nastavili, pri čemer lahko oglaševanje kadar koli prilagodite ali zaustavite. Poleg tega vam bomo prikazali oceno rezultatov za izbrani proračun.

Želim izvedeti več

4. korak

Objava

Vaši oglasi bodo prikazani, ko bodo uporabniki iskali izdelke ali storitve, podobne vašim. Vaši oglasi se lahko prikazujejo v Iskanju Google ali Google Zemljevidih in povsod v našem omrežju partnerskih spletnih mestih.

Plačali boste za rezultate, na primer ko uporabniki s klikom oglasa pokličejo vaše podjetje, obiščejo vaše spletno mesto ali pridobijo navodila za pot do vaše trgovine.

Google pomaga pri postopnem izboljševanju oglasov

Vemo, da se želite osredotočiti na najpomembnejši cilj, to je uspešno vodenje podjetja. Zato bo naša pametna tehnologija poiskala načine za izboljšanje vaših oglasov, da boste dosegli boljše rezultate.

Poleg tega vam bomo zagotovili poročila, vpoglede in stalne nasvete, da boste lahko spremljali svoj napredek in zagotovili še večjo uspešnost oglasov.

Vaš cilj

Če želite, da gosti rezervirajo obisk, določijo termin za opravilo ali sklenejo pogodbo prek telefonskega klica, izberite klice.

Če ste lastnik fizične prodajalne, ki ustvarja promet s prodajo fizičnim obiskovalcem, izberite obiske trgovine.

Če želite, da uporabniki nakupujejo v vaši spletni trgovini, se prijavijo za dodajanje na poštni seznam ali izpolnijo obrazec, izberite izvedbo dejanja na spletnem mestu.

Doseg vašega oglasa

Za uspešnost oglasa je treba poiskati ustrezno ciljno skupino. Google Ads omogoča, da določite lokacijo, na kateri naj se prikazuje oglas, pri čemer lahko vključite tudi izbrano območje okrog trgovine ali zajamete celotne regije in države.

Vaše sporočilo

Pisanje učinkovitega besedila oglasa ali vključevanje slike vanj je v Googlu Ads preprosto. Na voljo imamo različne oblike oglasov, s katerimi vam bomo pomagali določiti najboljši način za oblikovanje oglasa na podlagi vaših oglaševalskih in tržnih ciljev.

Vaš proračun

V Googlu Ads sami določite znesek, ki ga želite porabiti, in pri plačilu nikoli ne presežete zneska mesečne omejitve. Najnižja zahtevana poraba ni določena in ni obvezna. Pri določanju proračuna bomo priporočili znesek na podlagi podjetij, podobnih vašemu, in navedli predvidene rezultate. Za večino oglasov se začnejo želeni rezultati dosegati v enem mesecu.

Ustvarite prvi oglas

Iščete napredne oglaševalske strategije?

Če želite izvedeti, kako lahko z oglasi dosežete še boljše rezultate, si oglejte vse naše vrste oglaševalskih akcij in vsa naša orodja.