Setați un buget care vi se pare convenabil

Cu Google Ads, sunteți persoana responsabilă pentru propriile costuri privind publicitatea online. Nu plătiți niciodată mai mult decât limita bugetului lunar și vă puteți opriți oricând.

Începeți acum

Tarifarea pe scurt

Stabiliți o limită a bugetului

Stabiliți un buget publicitar și nu cheltuiți niciodată mai mult decât limita lunară.

Fiți flexibil(ă)

Nu este nevoie să vă angajați pentru un contract pe termen lung. Ajustați bugetul publicitar sau întrerupeți anunțurile oricând aveți nevoie.

Plătiți pentru rezultate

Plătiți numai atunci când utilizatorii fac o acțiune, de exemplu când dau clic pe anunț pentru a vă accesa site-ul sau a vă apela compania.

Alegeți bugetul. Noi vă vom estima rezultatele.

Plătiți numai pentru rezultate, cum ar fi clicuri către site-ul dvs. sau apeluri către companie. Decideți cât doriți să cheltuiți și vă vom afișa rezultatele estimate pe baza bugetului de publicitate înainte să creați campania

Experții noștri Google Ads vă pot ajuta să vă configurați un cont și să vă stabiliți bugetul fără costuri suplimentare.

0800 896 732*

De luni până vineri, 09:00-17:00.

Ajustați atunci când aveți nevoie, începeți sau opriți oricând

Dețineți controlul asupra anunțurilor dvs. Puteți să întrerupeți anunțurile pentru orice interval de timp și să reluați difuzarea acestora oricând doriți.

Plătiți pentru rezultate reale

Veți plăti numai când clienții dvs. fac o acțiune, de exemplu dau clic pe anunț și vă accesează site-ul sau apelează compania.

Pentru a vă asigura succesul, vă vom oferi rapoarte și statistici ca să puteți urmări performanța și costurile anunțurilor.

Valorificați-vă mai bine banii cu Google

Continuăm să colaborăm cu dvs. pentru a vă îmbunătăți rezultatele. Tehnologia noastră inteligentă face posibilă afișarea anunțurilor dvs. unui număr mai mare de clienți potriviți, fără a depăși bugetul.

Controlați costurile publicitare și obțineți rezultate

Sau apelați un expert Google Ads care să vă ajute să configurați un cont și să vă stabiliți bugetul.

De luni până vineri, 09:00-17:00.

Doriți să aflați despre strategiile de licitare avansate?

Google oferă mai multe strategii de licitare pentru licitații publicitare adaptate campaniilor și obiectivelor de marketing avansate.