Creați primul anunț și ajutați clienții să vă aleagă compania

Google Ads vă permite să prezentați cu ușurință lumii care sunt caracteristicile unice ale companiei, astfel încât să vă adresați clienților care caută ceea ce oferiți.

Începeți acum

Pasul 1

Spuneți-ne ce obiectiv aveți

Vom adapta anunțul în funcție de rezultatele pe care le doriți. Indiferent de scopul publicitar pe care îl alegeți, Google Ads vă poate ajuta pe tot parcursul să:

  • sporiți numărul de apeluri către companie;
  • sporiți numărul de vizite în magazin;
  • atrageți utilizatori pe site.
Aflați mai multe

Pasul 2

Decideți unde doriți să promovați compania

Promovați la nivel global sau la nivel local. Decideți unde doriți să vă afișați anunțurile, iar noi le vom difuza persoanelor potrivite.

Aflați mai multe

Pasul 3

Creați-vă mesajul

Evidențiați cele mai bune caracteristici ale companiei în trei propoziții scurte, pentru a atrage clienți. Sau creați anunțuri banner atrăgătoare cu ajutorul imaginilor.

Aflați mai multe

Pasul 4

Stabiliți limita bugetului

Nu veți plăti niciodată mai mult decât limita lunară pe care ați setat-o. Puteți să ajustați sau să întrerupeți oricând. În plus, vă vom arăta rezultate estimate pentru bugetul dvs.

Aflați mai multe

Pasul 5

Afișați anunțuri

Vă vom afișa anunțurile atunci când utilizatorii caută produse sau servicii similare celor pe care le oferiți. Anunțurile se pot afișa în Căutarea Google, pe Google Maps și în rețeaua noastră de site-uri partenere.

Veți plăti pentru rezultate, cum ar fi atunci când utilizatorii dau clic pe anunț pentru a apela compania, pentru a accesa site-ul sau pentru a obține indicații de orientare către magazin.

Google vă ajută să vă îmbunătățiți anunțurile de-a lungul timpului

Știm că doriți să vă axați asupra celui mai important aspect: managementul companiei. Așadar, tehnologia noastră inteligentă vă va ajuta să găsiți modalități de îmbunătățire a anunțurilor și să obțineți rezultate mai bune.

În plus, vă oferim rapoarte, statistici și sfaturi permanente, pentru a vă putea urmări progresul și pentru a spori eficiența anunțurilor.

Creați primul anunț

Beneficiați de asistență personalizată gratuită. Creați un plan de publicitate cu ajutorul unui expert.

De luni până vineri, 09:00-17:00.

Căutați strategii avansate de publicitate?

Vedeți toate instrumentele și tipurile de campanie pentru a afla cum să valorificați și mai mult anunțurile.