Angi et budsjett som fungerer for deg

Med Google Ads er det du som har kontrollen over annonseringskostnadene dine på nett. Du betaler aldri mer enn den månedlige budsjettgrensen din, og du kan stoppe når som helst.

Start nå

Oversiktlige priser

Angi et budsjettak

Du angir et annonseringsbudsjett, og på den måten trenger du aldri å bruke mer enn den månedlige budsjettgrensen din.

Vær fleksibel

Du trenger ikke å forplikte deg til en langvarig kontrakt. Du kan justere annonseringsbudsjettet ditt eller sette annonsene dine på pause når som helst.

Betal for resultater

Du betaler bare når brukere gjør noe, som for eksempel at de klikker på annonsen din for å gå til nettstedet ditt eller ringe bedriften din.

Velg budsjettet ditt, så beregner vi resultatene dine.

Du betaler bare for håndfaste resultater, som klikk til nettstedet ditt eller anrop til bedriften din. Bestem hvor mye penger du vil bruke, så viser vi deg de anslåtte resultatene ut fra annonseringsbudsjettet ditt før du oppretter kampanjen din.

Google Ads-ekspertene våre kan hjelpe deg med å opprette en konto og finne ut hva budsjettet ditt bør være – uten ekstra kostnad.

800 623 46

Mandag-Fredag, 9:00-18:00

Du kan foreta justeringer, starte eller stoppe når som helst

Du har full kontroll over annonsene dine. Du kan sette annonsene dine på pause i en hvilken som helst tidsperiode, og du kan gjenoppta annonsene når du ønsker det.

Betal for å oppnå virkelige resultater

Du betaler bare når kundene dine gjør noe, som for eksempel hvis de klikker på annonsen din for å ringe deg eller besøke nettstedet ditt.

For å gi deg et godt grunnlag for å oppnå suksess gir vi deg rapporter og statistikk, slik at du kan spore annonsenes resultater og kostnader.

Få mer for pengene dine med Google

Vi jobber stadig med deg for å forbedre resultatene dine. Den smarte teknologien vår sikrer at annonsene dine når ut til flere av de riktige kundene, samtidig som du holder deg innenfor budsjettet.

Kontrollér annonseringskostnadene dine, og få resultater

800 623 46

Mandag-Fredag, 9:00-18:00

Ønsker du å finne ut mer om avanserte budstrategier?

Google tilbyr flere budstrategier for annonseauksjoner som er tilpasset avanserte kampanjer og markedsføringsmål.