Angi et budsjett som fungerer for deg

Med Google Ads er det du som har kontrollen over annonseringskostnadene dine på nett. Du betaler aldri mer enn den månedlige budsjettgrensen din, og du kan stoppe når som helst.

Start nå

Oversiktlige priser

Angi et budsjettak

Du angir et annonseringsbudsjett, og på den måten trenger du aldri å bruke mer enn den månedlige budsjettgrensen din.

Vær fleksibel

Du trenger ikke å forplikte deg til en langvarig kontrakt. Du kan justere annonseringsbudsjettet ditt eller sette annonsene dine på pause når som helst.

Betal for resultater

Du betaler bare når brukere gjør noe, som for eksempel at de klikker på annonsen din for å gå til nettstedet ditt eller ringe bedriften din.

Velg budsjettet ditt, så beregner vi resultatene dine.

Google Ads kan fungere for nesten alle annonsebudsjetter. Bestem hvor mye penger du vil bruke, så viser vi deg de estimerte resultatene.

Du kan foreta justeringer, starte eller stoppe når som helst

Gi Google Ads et forsøk uten at du trenger å forplikte deg til en langvarig kontrakt – og du kan sette det på pause eller avbryte det når som helst. Du kan også justere budsjettet ditt når som helst, som for eksempel under travle helligdager eller ved produktlanseringer.

Betal for å oppnå virkelige resultater

Det er gratis å registrere en konto. Du betaler bare når kundene dine gjør noe, som for eksempel hvis de klikker på annonsen din for å ringe deg eller besøke nettstedet ditt.

For å gi deg et godt grunnlag for å oppnå suksess gir vi deg rapporter og statistikk, slik at du kan spore annonsenes resultater og kostnader.

Få mer for pengene dine med Google

Vi jobber stadig med deg for å forbedre resultatene dine. Den smarte teknologien vår sikrer at annonsene dine når ut til flere av de riktige kundene, samtidig som du holder deg innenfor budsjettet.

Kontrollér annonseringskostnadene dine, og få resultater

Ønsker du å finne ut mer om avanserte budstrategier?

Google tilbyr flere budstrategier for annonseauksjoner som er tilpasset avanserte kampanjer og markedsføringsmål.