Markedsfør bedriften din med bilder og lyd

Videoannonser vises bare til målgruppen din, og du betaler bare når noen ser på annonsene. Med andre ord slipper du å kaste bort penger på å vise annonser til personer som ikke er interessert i bedriften din.

START NÅ

En kort titt på videoannonser

1

Publiser annonsen din

Når du har lagd en video, trenger du bare å opprette en YouTube-konto og laste opp videoen. Deretter kan du starte en YouTube-kampanje ved hjelp av Google Ads. Videoen din vises før eller ved siden av beslektede videoer eller i søkeresultater.

2

Velg hvor annonsen din skal vises

Enten du målretter annonsen mot sportsinteresserte, musikkelskere eller andre grupper, kan du velge en målgruppe basert på aldersgruppe, kjønn, sted, interesser og andre kategorier.

3

Bestem deg for hvor mye du vil bruke

Angi budsjettet ditt, og bruk YouTube Analytics-verktøyet for å finne ut hva som fungerer.

Definer idealkunden din

Velge den målgruppen du ønsker, basert på aldersgruppe, kjønn, sted, interesser og andre kategorier. I tillegg betaler du bare når seerne har interaksjon med annonsen din. Hvis en seer hopper over annonsen før det er gått 30 sekunder (eller før den er slutt), betaler du ingenting.

Finn ut hva som fungerer

Med YouTube Analytics-verktøyet kan du finne ut hvem som ser på annonsene dine, og hvordan de har interaksjon med dem. Du har full kontroll over dagsbudsjettet ditt, slik at du ikke bruker mer enn du er komfortabel med.